Croco?


De curând mi-am achiziţionat o ojă pe care mi-o doream de tare mult timp: Barry M Croco. Însă nu i-am putut rezista nici celei Jelly, nuanţa Green Barry.

Trebuie menţionat faptul ca Barry M Croco funcţioneză doar pe oja abia aplicată. Prima încercare a fost un total fail, s-a crăpat ciudat foarte puţin şi am fost tare dezamăgită. Până să citesc instrucţiunile :), după care m-am liniştit şi-am zâmbit urmărind procesul frumosului efect.

 

2013-11-07 13.31.00

Urmează să vă arat manichiura. Toate pozele din următoarea săptămână vor fi sub formă de colaj. Toate sunt făcute cu telefonul şi nu au tocmai calitatea obişnuită blogului.Fotor1109214837

Dacă tot au mai trecut câteva zile de la ultima postare, să vă arat şi ce mi-am luat între timp: De la The Body Shop nu i-am putut rezista cremei de mâini cu trandafiri şi unui balsam de buze foarte aromat. Celălat este pentru o bună prietenă, căreia sper să-i placă şi ei. Din Boots mi-am luat un dizolvant de unghii şi 3 produse pentru îngrijirea feţei. De la I love cosmetics, un mini set de gel de duş, cremă de corp şi-un bureţel.

Fotor1107233156

 

Am mai vizitat locuri, am mai îngheţat şi-am mai pozat:

Fotor110701012

 

Mâine sau poimâine voi reveni c-o colaborare colorată! ❤

Advertisement

19 thoughts on “Croco?

  1. Pingback: Blue Croco | Andra Katerina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s