Fun in photos


Tot îmi propun de câteva zile să vă arat o manichiură, dar am ajuns să fac o altfel de postare.

Vă arat două manichiuri pe care le-am purtat zilele astea. Am ajuns în Anglia doar cu un tratament de unghii, special pentru a-mi cumpara oje noi de aici. Înainte de a pleca din ţară, am făcut o cură de oje, nu mi-am mai cumpărat ceva timp, ca să recuperez aici. Şi bine am făcut!

Pentru primele unghiuţe am folosit 2 oje dintr-un set de 4, la doar 2 lire!

Image

În următoarea manichiură am folosit o ojă Nails Inc, primită cadou la revista Glamour. Deşi nu prea port roşu, nu am putut rezista preţului de 2 lire! Şi revista este foarte groasă, plină de alte oferte şi reduceri!  De la George mi-am luat oja în ediţie limitată Denim, cu 3 lire. Îmi doream acest tip de ojă ce când o văzusem la Nails Inc, dar preţul din România nu m-a încântat. M-am bucurat să găsesc una asemănătoare de la altă firmă mai accesibilă.

Image

În următoarele colaje vă voi prezenta puţin din viaţa mea de Anglia:

Image

Unde sunt oferte, acolo sunt şi eu prezentă. Multe, multe oje. Şi sper, că vor mai urma! Bineînţeles, le-am cumpărat şi prietenelor mele câte o Nails Inc, sper să le bucur! Încerc tare să-mi cumpăr multe mie şi să nu cheltui tot pe cadouri 🙂 La Boots am găsit o ofertă: cumperi 3, plăteşti 2. Barry M Croco mi-o doream de foarte mult timp, cum am ajuns în magazin am fugit imediat spre standul lor şi-am plecat cu 2 oje. Pentru că tot văzusem peste tot isteria Baby Lips, mi-am luat şi eu unul, sunt foarte încântată de el. Pentru restul, pozele vorbesc de la sine.

Dacă vă era dor de mine, în următorul colaj vă voi arată câte puţin din multele poze făcute:

Image

Sper să vă placă acest tip de postare, toate amestecate într-una, pentru că am de gând să mai scriu câteva în următoarele săptămâni!

Advertisement

38 thoughts on “Fun in photos

 1. Și eu vreau să ajung în Anglia și sper că asta cât mai curând.
  Când a fost sorămea, a cumpărat și ea oje Nails Inc. Arată bine pe unghii, sunt ieftine, dar se usucă greu. Sper să fi mulțumită de ele !

  • Multumesc. Eu ma gandesc la mutat, dupa ce voi termina masterul 😀
   E foarte frumos aici!
   Mie mi se par deja prea lungi unghiutele si am de gand sa le scurtez in curand :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s