Week in photos ( 4)


A venit primăvara!!! Da, de data asta sper să fie serioasă treaba. Săptămâna trecută a plouat foarte mult, a fost frig şi a bătut vântul. Însă uşor, uşor, se pare că vine şi primăvara mult dorită, deja mi-a amintit că trebuie să-mi cumpăr neaparat ochelari de soare!

Bineînţeles, nu am apucat să mă vopsesc, oricât de mult mi-am propus, nu am găsit timp… şi nici chef, dar am rămas tot creaţă! Ca să vă dovedesc… o poză făcută mult prea dimineaţa, nemachiată:

Image

 Am folosit un mic şamponel de la Klorane, cu extract de lapte de papirus. Samponul Klorane cu lapte de papirus este propunerea laboratoarelor Pierre Fabre pentru parul uscat, rebel, indisciplinat şi  după cum vedeţi, părul meu a prins un volum extraordinar, de care nu am scăpat nici după 3 zile de la spălare. Deşi am mult volum, nu am şi renumitele fire rebele, yey! La început a fost ciudat, însă acum îmi place şi-l ţin numai desprins, faţă de trecut, când aveam o coadă împletită permanent. Urmează să mai încerc o variantă a şamponului, însă pe acesta plănuiesc să îl comand curând  în variantă full size de pe Aoro. Filozofia Laboratoarelor Klorane se bazează pe pasiunea pentru plante și pentru natură. Această filozofie a dat naștere, de altfel, polului Phytofilière®, această rețea de expertiză vegetală unică în lume, care garantează un înalt nivel de calitate, eficacitate și siguranță.
Image

Image

A fost 8 martie şi eu nu v-am zis ,, La mulţi ani!’’. V-am mai menţionat însă că nu sunt genul care să fac declaraţii gratuite la mulţime, nu mi se par sincere, eu le urăsc, din acest motiv le evit. Însă sper că aţi avut o zi superbă şi că aţi primit cadouri pe măsura dorinţelor voastre!

Eu am sărbătorit cu fetele: Ioana şi Ana. Mai întai la cursul de auto make-up al Anei, de la MKS, unde am primit o brăţărică finuţă, după… la o cafea de seara, cu râsete, discuţii şi spre sfârşit, o plimbare de seară.

 Image

 Image

Bineînţeles, am primit şi flori, ca orice femeie şi acum toată camera mea miroase frumos a zambiluţe. A contribuit şi sora mea la colecţie, a nu se înţelege că am umplut eu camera cu floricele.

Image

 Image

Cel mai frumos cadou a venit din partea Andrei, o brăţară personalizată, la care m-am uitat o zi întreagă la ea, fiind în şoc, nu-mi venea să cred că este a mea! Clar nu o voi da jos niciodata de la mână!

 Image

Tot ea, m-a ajutat să-mi iau câteva produse din DM, iubitele mele Balea. În continuare sufăr că nu există nici un magazin în Iaşi şi în continuare susţin că dacă vrea cineva să mă facă ferită, produsele Balea nu dau greş niciodată! Prin urmare, am un gel de duş cu cireşe, yyammy, o cremă de duş cu aromă de piersică ( miroase fenomenal!), o cremă de mâini cu ulei de măsline, o sare de baie şi o ojă mititică şi scumpică.

Image

Crema de mâini sare direct în geanta mea, bineînţeles şi îi va ţine companie noii mele creme de faţă de la Olay, care are grijă ca tenul meu să fie permanent hidratat.

 Image

Poze cu Alina la cafea, n-am mai făcut, dar vă asigur c-o bună parte din orele săptămânii ce-a trecut, le-am petrecut împreună, fără să imortalizăm momentele. Dar poate săptămână viitoare ne facem curaj şi mai încercăm să facem o poză normală împreună!

Voi cu aţi petrecut? Ce cadouri aţi primit de ziua noastră?

Advertisement

10 thoughts on “Week in photos ( 4)

  1. Bratara personalizata este nemaipomenita! nu uita, ai adresa mea, nu m-ar supara sa primesc una cadou cu “Chate” 😀 Si eu am probleme cu firele rebele, poate chiar prea mult! Am folosit si un sampon cu keratina si parca si-a mai revenit, dar nu stiu cat va tine minunea .

    • :))) Eu am primit-o cadou, nu mi-am facut-o singura cadou…deci nu trebuie sa vb cu bine :)) Plus ca chate n-ar incapea 😦
      Si eu trebuie sa-mi iau keratina 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s