Nuantator Ladys


Eu niciodată nu am avut încredere în firma Ladys. Probabil din cauza preţurilor mici şi a parfumurilor cu nume ciudăţele, cu o literă diferită faţă de nume mari.

Din greşeală, deţin o ojă şi un luciu de buze ( uitat pe undeva prin casă ) Ladys. Le-am cumpărat din Leonardo, ulterior le-am văzut într-un catalog. Oja mi se pare foarte ok, luciul are un gust de căpşuni amestecat cu plastic.

Dar astăzi voi vorbi despre un produs care nu m-a dezamăgit. Gabriela mi-a trimis un nuanţator, cu o nuanţă de roşcat. Cum nu m-am mai vopsit de 5 luni ( de nici mie nu-mi vine să cred c-a trecut atât de mult timp!!! ), am zis c-aş putea să-l încerc. Mi-am dat seama însă că nu-mi va acoperi tot părul un singur plic şi mi-am făcut şuviţe.

Image

Deşi am aproape jumătate de an de când mi-am lăsat părul natural, Syoss se menţine în continuare bine şi părul meu tot are o tentativă de roşu.

Image

O poză neclară… vă arată totuşi că-n partea dreaptă sunt mai roşcată. Mi-ar fi plăcut să fie un roşu mai aprins, dar nu vrea să se prindă de mine.

M-a surprins faptul că la duş, apa nu a fost roşie! Ar trebui să mă ţină suviţele în jur de 4 spălări. Eu mă vopsesc peste câteva zile şi nu voi putea confirma rezistenţa.

Şi acum închei postarea de tip review, fără nicio idee dacă am scris bine sau nu.

Voi folosiţi produse Ladys?

4 thoughts on “Nuantator Ladys

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s