Nuantator Ladys


Eu niciodată nu am avut încredere în firma Ladys. Probabil din cauza preţurilor mici şi a parfumurilor cu nume ciudăţele, cu o literă diferită faţă de nume mari.

Din greşeală, deţin o ojă şi un luciu de buze ( uitat pe undeva prin casă ) Ladys. Le-am cumpărat din Leonardo, ulterior le-am văzut într-un catalog. Oja mi se pare foarte ok, luciul are un gust de căpşuni amestecat cu plastic.

Dar astăzi voi vorbi despre un produs care nu m-a dezamăgit. Gabriela mi-a trimis un nuanţator, cu o nuanţă de roşcat. Cum nu m-am mai vopsit de 5 luni ( de nici mie nu-mi vine să cred c-a trecut atât de mult timp!!! ), am zis c-aş putea să-l încerc. Mi-am dat seama însă că nu-mi va acoperi tot părul un singur plic şi mi-am făcut şuviţe.

Image

Deşi am aproape jumătate de an de când mi-am lăsat părul natural, Syoss se menţine în continuare bine şi părul meu tot are o tentativă de roşu.

Image

O poză neclară… vă arată totuşi că-n partea dreaptă sunt mai roşcată. Mi-ar fi plăcut să fie un roşu mai aprins, dar nu vrea să se prindă de mine.

M-a surprins faptul că la duş, apa nu a fost roşie! Ar trebui să mă ţină suviţele în jur de 4 spălări. Eu mă vopsesc peste câteva zile şi nu voi putea confirma rezistenţa.

Şi acum închei postarea de tip review, fără nicio idee dacă am scris bine sau nu.

Voi folosiţi produse Ladys?

Advertisement

4 thoughts on “Nuantator Ladys

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s