Farmec Ultrarezistent 42+ Kitties


De curând am început să testez gama Ultrarezistent de la Farmec. Încep prin a vă prezenta un gri absolut superb, cu glitter fin: nuanța 42.

farmec

Aș numi această colecție: ultrarezistent și ultrapigmentat! Formula lacului de unghii este genială. Dintr-un singur strat, oja s-a aplicat perfect. Îmi doresc toate nuanțele din gamă. Și… o ojă costă doar 7 lei!!! Dacă nu aveți timp să căutați în magazine, găsiți AICI această colecție Farmec Ultrarezistent.

Îmi place foarte mult această nuanță, am o pasiune pentru gri, iar acesta este special. Am aplicat două pisicuțe, parcă nu am mai avut o kitty manicure de mult timp și mi-era dor.

farmec 3

Când mi-am făcut unghiuțele, eram pe grabă. M-a salvat Tratament expert- spray-ul pentru uscare rapidă, tot de la Farmec!

Se pulverizează de la o distanță de 15-20 cm pe unghiile abia date cu ojă, după aplicarea ultimului strat de lac și înjumătățește timpul de așteptare pentru uscarea unghiilor.

farmec 2

000_0022 000_0020

La momentul purtării acestui model, aveam doi puiuți și le-am dedicat manichiura. Încă nu mă pot obișnui fără Miky… ( sad face )

549317_1018846918125720_2257252584710326747_n

Ați încercat oje din colecția Farmec Ultrarezistent? Dar spray-ul de uscare rapidă?

Advertisement

28 thoughts on “Farmec Ultrarezistent 42+ Kitties

  1. Ojuta este tare frumoasa si arata deosebit nuanta cu acel sclipicel din compozitie. Am cateva nuante din colectia Ultrarezistent si la fel de impresionata am fost si eu de puterea mare de acoperire de la primul strat. Iar pisicutele sunt superbe. ♥ Imi poti spune, te rog de unde ai aceste water decals?
    De asemenea, si the real kitties sunt super dulci.

    • Multumesc! :*
      Of, de cand imi doresc si eu o pisi. Noroc c-a fatat asta mare si-am convins-o pe mama sa pastram un puiut :)) dar 2 luni..am avut 4 pisici in casa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s