Rimmel Rita Ora Daisy Days + Cuticle Tattoos BornPrettyStore


Mi-am dorit foarte mult una sau mai multe oje din colecția de primăvară Rita Ora. Nu neapărat datorită nuanțelor, ci mai mult pentru căpăcelele drăguțe, cu flori pe ele. Mi-am cumpărat deocamdată doar două și astăzi vă prezint Rimmel Rita Ora Daisy Days, un galben perfect pentru vară!

În prima poză, fotografie făcută în lumina soarelui. În a două poză, lumină naturală:

rita ora

Am aplicat lacul de unghii Rimmel în două straturi subțiri și s-a uscat foarte repede. După câteva minute, am folosit water decals în formă de floricele, pentru a fi o manichiură de vară completa.

Dar nu numai! Când ai tot ce poți avea pentru manichiuri, îți dorești și altceva… Când au apărut tatuajele pentru cuticule de la Bourjois, am fost înnebunită după ele, le-am căutat peste tot, dar nu le-am găsit nicăieri. Am fost cu inima frântă, până când am văzut seturi de astfel de tatuaje pe Born Pretty Store, la prețuri foarte accesibile. Astăzi, am folosit unul dintre ele, pentru un efect mai spectaculos al manichiurii:

000_0008

Tatuajele de unghii le găsiți AICI, la doar 3.07$ setul. Sunt disponibile 8 design-uri, iar dacă folosiți codul VCL91, aveți 10% reducere. Plus, BPS are free shipping, indiferent de comandă. Majoritatea water decals-urile pe care le folosesc sunt cumpărate de aici, plus alte accesorii și oje produse de ei.

000_0011

Recunosc că nu am aplicat tatuajele perfect, însă voi mai exersa și sper să ajung să le pun corect, fix la baza unghiei.

000_0012

Ce părere aveți despre tatuajele cu cuticule? Ați purta o astfel de manichiură?

unnamed

Advertisement

26 thoughts on “Rimmel Rita Ora Daisy Days + Cuticle Tattoos BornPrettyStore

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s