Ciate Mistress + Ciate Wild Fire


Pentru astăzi am pregătit o manichiură caviar ( mi se făcuse dor de această tehnică), pentru care am folosit două mini oje de la Ciate: Mistress și Ciate Wild Fire ( sticluța cu biluțe de caviar).

000_0002

Inițial am vrut să fac caviar doar pe o unghie accent, dar nu prea mi-a plăcut oja cum se vede simplă, așă că m-am umplut de biluțe! Deși nuanța se numește Mistress, mie-mi pare un roșu foarte cuminte, deloc intens și sexy.

000_0005

Sticluța Wild Fire este plină de biluțe mici roșii și albe. Mi-ar fi plăcut să fie mai mari pentru a acoperi mai bine unghia, dar sunt ok și așa, s-au aplicat foarte ușor.

000_0007

Vă plac manichiurile caviar?

* această manichiură a fost făcută doar pentru a fi prezentată pe blog și nu vă pot spune rezistența ei. Din experiențe anterioare, manichiura caviar ține maxim 2- 3 zile intactă.

Advertisement

7 thoughts on “Ciate Mistress + Ciate Wild Fire

  1. Imi plac sticlutele astea de oja Ciate mult de tot. Arata foarte dragut manichiura ta! Am primit si eu un set de oje. Una este normala si una cu bilete din astea dar nu m-am încumetat niciodată sa imi fac o manichiura cu ele. Am folosit-o doar pe cea simpla o data sau de doua ori.
    Ti-o dau tie sa o încerci ce zici? Da-mi un mail pe rokolla@yahoo.com sa vorbim! Pupici

    http://www.rokolla.blogspot.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s