Masca de par cu Ulei de Argan KATIVA


Astăzi vorbim despre Masca de păr cu ulei de argan de la Kativa. Kativa este o firmă din Peru, specializată pe îngrijirea părului. Produsele sale au la bază keratină sau ulei de argan, ingrediente naturale ce fac părul să arate bine și sănătos.

000_0002

Masca tratament intensiv reparatoare de la Kativa poate fi găsită pe site-ul exclusivcosmetics.ro în două variante: 30gr, la prețul de 15 lei sau la gramajul de 250 gr ( pe care o am și eu), la prețul de 95 de lei.

000_0004

Această mască de păr, pe bază de ulei de argan, hidratează și hrănește părul în profunzime. Ingredientele caroten, vitamina E, omega 3 si 9, oferă părului rezistență, hrănire și hidratare, flexibilitate și strălucire naturală. Ajută la procedeul de regenerare a firului de păr uscat și sensibilizat din urma procedeelor chimice sau mecanice.

Cum se utilizează?

000_0005

Masca de păr Kativa se aplică pe părul umed, masând produsul în păr, se lasă să acționeze 5-10 minute, apoi se clătește cu apă din abundență.

Odată cu folosirea acestui produs, am renunțat și la vopsitul părului cu verde ( măcar pentru o perioadă) și am observat o diferență imensă față de trecut, când foloseam balsam obișnuit. Din cauza faptului că mă vopseam verde des, firul de păr este foarte deteriorat! Părul meu nu avea strălucire, era aspru și mi se încâlcea părul îngrozitor. În fiecare zi mă chinuiam să mă descâlcesc de parcă nu mai folosisem peria de păr de o săptămână. Încă de la prima utilizare a măștii de păr am observat cât de moale mi-a lăsat părul, fără să se electrizeze. După câteva zile, mi-am dat seama că părul meu nu se mai încâlcește deloc: stă drept, la locul lui, frumos. Acum, părul meu strălucește și este sănătos! Firele despicate nu le poate reface nici cel mai bun tratament din lume, însă mă voi tunde și voi rezolva și singura problema pe care o mai are părul meu.

000_0009

Masca are un miros natural. deloc puternic, delicat. Nu necesită foarte mult produs pentru o perfectă acoperire a părului.

Această mască de păr face parte din linia de produse Kativa Argan Oil. Pe lângă aceasta mai puteți găsi și șampon, balsam, elixir hidratant pentru păr degradat, ulei de argan și balsam fără clătire. Pentru un efect maxim, este recomandat să folosiți toate produsele de păr din aceiași gamă.

Voi ați încercat produsele Kativa?

Advertisement

5 thoughts on “Masca de par cu Ulei de Argan KATIVA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s