Milani Holographic Hi- Tech


Am o mare pasiune pentru ojele holografice, ador efectul lor! Majoritatea însă au un preț destul de piperat, tocmai de aceea nu am foarte multe. Sper ca firmele accesibile ca preț să scoată cât mai multe colecții holo și să îmi iau toate nuanțele posibile! Oana mi-a făcut o mare surpriză și mi-a dăruit Milani Holographic, în nuanța Hi- Tech. Verde, bineînțeles!

000_0002

Am aplicat lacul de unghii în două straturi subțiri pentru a fi opac pe unghii. Multitudinea de glitter colorat holofragic este superb! Îmi pare rău că nu am făcut și o filmare pentru a vă arăta exact efectul ojei, în poze nu am reușit să surprind perfect.

Cum mă știți, nu am lăsat manichiura atât de simplă! Am adăgat un model floral puțin mai abstract:

000_0008

000_0010 000_0015

Din păcate, aceasta este o manichiură făcută în Martie. Mi-am lăudat unghiile zilele trecute, că sunt lungi si rezistente… și-am pățit-o! M-am lovit într-o ușă de la un dulap și mi le-a dat peste cap urât: mi le-am rupt pe toate, iar una este ruptă din carne. Prin urmare, până ce nu îmi cresc unghiile încât să fie toate egale și să aibă aceiași formă, voi face o pauză de nail art. Mai am câteva manichiuri vechi neprezentate, și voi vedea ce idei de postări îmi vin pentru a nu lăsa blogul deoparte.

Advertisement

8 thoughts on “Milani Holographic Hi- Tech

  1. Te pup Andra,ma bucur tare mult ca iti place ojuta……eu pe a mea nu am folosit-o inca….,se vede superb pe unghiutele tale.Pupicei……si nu fi suparata de unghiutze ….o sa creasca,pup

  2. Imi pare rau pentru intamplartea nefericita, dar fii optimista,cresc repede!!In legatura cu oja prezentata,intr-adevar este superba!!Pup.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s