Ingrijirea unghiilor cu JESSICA Fusion


“Unghiile naturale sanatoase, crescute corect, nu pot fi inlocuite cu nimic”

                                                                                                     Jessica Vartoughian

De multe ori am fost întrebată cum de am timp să îmi fac unghiile aproape zilnic și deși îmi schimb manichiura câteodată chiar și de două ori pe zi, unghiile mele sunt sănătoase.

NICIODATĂ nu aplic oja pe unghia curată/ goală și folosesc tratamente pentru unghii. Am încercat foarte multe tratamente, de la diferite firme pentru a avea unghii cât mai ok: lungi, semi- tari și fără să se exfolieze. Pe lângă lacuri de unghii- tratament, îmi hidratez unghiile cât de des posibil cu ulei de cuticule ori cu o cremă hidratanta.

Tratamentul de unghii de care sunt foarte mulțumită și pe care îl folosesc în prezent se numește Jessica Fusion și poate fi găsit pe www.exclusivcosmetics.ro , la prețul de 69 lei. Sticluța are gramajul de 14.8 ml.

000_0001

Acest tratament luptă împotriva exfolierii unghiilor, dar și stabilizează straturile unghiei, ajutând la creșterea și flexibilitatea acesteia. Se aplică în două straturi, pe unghia curată. Eu de obicei, seara îmi șterg unghiile, mă dau cu tratament, iar dimineața mă dau cu ojă.

000_0003

Nu am să vă arăt poze cu unghiile mele curate, găsiți pe facebook dacă țineți neapărat, însă pentru că folosesc oje închise, puternice, dizolvant, etc, nu pot avea unghiile albe nici cu cele mai bune tratamente din lume! Sunt puțin îngălbenite, dar sunt lungi, rar se rup, nu se exfoliază, cresc repede ( uneori prea repede!), datorită tratamentului de unghii Jessica Fusion.

Dar cine este brandul Jessica?

000_0002

Jessica, vine de la numele fondatoarei și CEO a brandului, Jessica Vartoughian. Aceasta se dedică unghiilor naturale, sănătoase și frumoase ( manichiură sau pedichiură). Ojele acestora sunt Eco-friendly, nu contin Formaldehide, Toluen si DBP.

“Orice femeie știe astăzi, ca un machiaj va arata bine numai dacă pielea este sănătoasă. La fel, indiferent de cât de bine ar arata manichiura la început, frumusețea ii va pali în câteva zile dacă nu are un fundament sănătos. Tocmai de aceea, manichiura si pedichiura JESSICA sunt atât de diferite, asa încât adesea oamenii spun: “Întotdeauna poti deosebi o manichiura JESSICA”.

În portofoliul firmei găsiți tratamente pentru orice problemă a unghiilor, oje în toate culorile posibile, creme, spray-uri, geluri, oje semi-permanente,  pile, etc. De orice au nevoie unghiuțele!

Sunt foarte mulțumită de tratamentul Jessica Fusion și vi-l recomand cu încredere!

000_0006 000_0005Ați folosit produse Jessica? Ce tratament de unghii folosiți pentru a avea unghii sănătoase?

Advertisement

11 thoughts on “Ingrijirea unghiilor cu JESSICA Fusion

    • calitatea cere banuti :)) asa ziceam si de dior.. ca au oje cam scumpe, dar odata ce le folosesti, iti dai seama ca merita fiecare banut ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s