Memebox Mystery Box #1


Mă chinui să vă arăt MemeBox Mystery Box 1 de ceva timp, dar am tot amânat în favoarea unghiuțelor de cele mai multe ori. Însă acum i-a venit vremea să fie prezentată!

Mystery Box promite 4 sau 5 produse full size, produse random, din cutiile anterioare și ediția 1 a costat 18$ plus 7$ transportul.

SAMSUNG CSC

Am fost dezamăgită de cum am deschis-o. Surpriză: eu aveam doar 3 produse în cutie! Și datorită faptului că au fost diferite cutiuțele, nu există nici acele pliante în care sunt prezentate produsele. A trebuit să caut informații pe internet și am găsit puține sau chiar deloc…. Pe ambalaj totul e scris în coreeană și review-uri nu prea există.

???????????

 

Folosind însă produsele ( 2 din 3), mi-a mai trecut puțin supărarea. Sunt foarte mulțumită de ele!

Am căutat pe internet să văd ce au primit și alte fete și la toate, cutia conținea 4 produse. I-am contactat pe cei de la MemeBox și mi-au dat refund la 7$ pentru greșeala lor. Mi-a plăcut răspunsul rapid și prompt al lor.

Dar… să vă arăt ce am primit:

SAMSUNG CSC

Un tratament de buze cu aromă de căpșuni. Are o textură de gloss, însă intră în buze într-un timp scurt. Hidratează genial! Deși am o mică colecție de balsamuri de buze, nu am întâlnit altul care să îmi facă buzele atât de fine. Pluuus, miroase super! Prin urmare, sunt foarte mulțumită de el.

SAMSUNG CSC

Din păcate, nu am găsit informații despre acest produs, nu am idee cât costă.

Următorul produs… care nu are ce căuta în cutiuța mea este ANGEL FACTORY Under-Arm White Peeling Perfume ( am găsit informații precum că acest set de 5 pliculețe costă 30$).

SAMSUNG CSC

Ambalajul este drăguț, dar nu am ce face cu acest set! Este destinat pielii subrațului, pentru femeile ce au probleme legate de culoarea pielii după ras/ epilare, acest produs înălbind culoarea inestetică. Mă mai gândesc ce o sa fac cu el…

Ultimul produs este preferatul meu!

Hologram Collection Moisture Serum by A.H.C, de 50ml.

SAMSUNG CSC

De când îl am, cremele de față sunt date uitării. Am găsit informații despre el, însă nu are rost să vă înșir toate efectele, cum acționează, etc. Costă 89$ și tenul meu s-a transformat într-o piele fină, luminoasă, fără pete. Pentru mine a fost un produs revoluționar și m-am îndrăgostit de el!

Prin urmare, cutiuța mea valorează pe puțin 120$, iar eu am dat 18$ ( cu tot cu refund-ul parțial pentru produsul lipsă). Deși inițial am fost dezamăgită, la o privire finală, sunt destul de mulțumită și mă voi risca și altă dată la un memebox în care să nu știu ce să primesc.

Ce părere aveți despre ce am primit în MemeBox Mystery Box 1?

În curând vă voi arăta și cutiuța comandată pentru iubitul meu, pe care am fost invidioasă pentru câte bunătăți a primit!

Advertisement

10 thoughts on “Memebox Mystery Box #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s