Cadouri de Martisor cu Adona.ro


Ziua de 8 Martie se apropie cu pași rapizi și nu prea mai avem timp să ne gândim la un cadou perfect de Mărțișor pentru femeile dragi din viața noastră, însă eu vă vin în ajutor!

Am mania genților de când mă știu, am moștenit-o de la mama mea! Eu niciodată nu voi refuza o geantă și cu siguranță orice femeie va fi încântată dacă va primi cadou, o geantă. Pe site-ul Adona.ro găsiți multe modele, pentru toate stilurile. Și în ajutorul vostru, vine cu oferta de Mărțișor , unde găsiți multe reduceri!

Îmi place să fac cadouri! Dar îmi place să și primesc. Știți că sunt dependentă de cumpărături online, iar pentru Mărțișor, îmi fac cadou o geantă!

Geanta Chloe Black

chloe black

Este geanta perfectă pentru mine!

Pentru o femeie office, pentru mama mea, mi-ar plăcea și sigur i-ar plăcea și ei Geanta Irene , disponibilă pe două culori: maro și negru.

irene brown

Aceasta este foarte eleganta, dar și încăpătoare în același timp. Poate fi purtată pe umăr sau în mână.irene

 

Iar pentru orice femeie, geanta clasică cu un element ce o scoate din anonimat, ce nu trebuie să lipsească din colecția de genți, Geanta Zelda! Aceasta poate fi găsită în variante de trei culori: negru, albastru și maro, însă preferata mea este cea neagră:

zelda

Sunt curioasă, ce geantă dintre cele prezentate v-ar plăcea să o primiți cadou?

Advertisement

8 thoughts on “Cadouri de Martisor cu Adona.ro

    • ❤ eu o mai am pe albastru inchis. initial am vrut sa mi o iau pe o culoare deschisa: bej sau bleou..dar..tot negrul m-a atras :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s