OOTD: Leather style


Când credeam c-a venit primăvara, s-a întors iarna cu frig și zăpadă! Drept urmare, în următoarele poze mă veți vedea aproape înghețată, dar determinată să vă arăt noile mele achiziții.

Dacă dată trecută v-am prezentat haina cu pisici, acum a venit rândul celeilalte obsesii în materie de print: skulls! ( capetele de morți)

SAMSUNG CSC

Geacă PinkBasis

Blugi Fashion71

Ghete AmiClubWearSAMSUNG CSC

Am foarte multe gecuțe din imitație de piele, prea multe aș putea spune, însă una maro chiar îmi lipsea! Dacă intrați pe site, veți observa că aceasta are și glugă, dar mie nu îmi plăcea deloc cum îmi stătea și am scos-o ( era prinsă printr-un fermoar)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Blugii sunt preferații mei! Îmi doream de atât de mult timp o astfel de pereche… dar nu mai găsisem în stoc mărimea mea. Până acum 2 săptămâni când au apărut! Ador modelul lor!

SAMSUNG CSC

Ca și accesoriu, am purtat un lănțișor tot cu un cap de mort, medalion.

???????????

Advertisement

11 thoughts on “OOTD: Leather style

  1. Blugii sunt foarte draguti ca si culoare/model, dar capetele acelea… Mmnot for me! Dar pe tine te caracterizeaza aceste elemente 😀 De pe Fashion71 mi-as fi luat muuuuuulte lucruri si eu, sunt toate adorabile ❤

  2. Ce bine se potrivesc geaca si bocancii. Iti puneai o patura peste, nu tremurai de frig si erai “stailis”, doar se poarta esarfele maxi. ;)) Cu geaca de piele asa zic si eu, mi-as lua pe muulte culori. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s