Avon StarDust- Crystalized Pink


Vă spuneam că mi-am comandat o singură oja Avon din colecția StarDust. Deci de ce astăzi vă prezint o nouă nuanță?! Well, și-a comandat și pisi Andra una, anume Crystalized Pink și mi-a dat voie să o încerc și eu înainte de a ajunge la ea. Acum regret că nu mi-am cumpărat-o pentru că este superbă!

000_0003

 

000_0007

 

Sincer, nu prea înțeleg denumirea ojei. Este foarte, foarte puțin spre roz în lumina soarelui. În rest, mie-mi pare mai mult aurie.

000_0004

Ador textura ei! Este foarte, foarte texturată și am aplicat două straturi de ojă pentru piticul meu de pe creier, dar era ok și cu un singur strat.

000_0010

Prin urmare, colecția StarDust este un mare plus pentru Avon! Un mare minus e, că nu o mai găsesc în următoarele cataloage. De ce??? Sper doar să revină, poate chiar și cu mai multe nuanțe frumoase, așa cum le-am găsit în alte țări.

Voi ce nuanțe ați apucat să vă cumpărați?

 

 

Advertisement

11 thoughts on “Avon StarDust- Crystalized Pink

  1. Nu stiu de ce zici tu ca nu o gasesti in cataloage, eu am vazut-o azi in prima campanie, intr-un coltisor la pagina 48 🙂 Si nuanta asta si la mine arata mai rozulie, probabil tine si de lumina 😀

    • Multumesc. Mai toate ojele texturate se curata greu, dar e destul de ok, nu m-am chinuit foarte mult, cum am mai patit la altele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s