OOTD: Hello, 2015!


Am întâmpinat anul 2015 la -25 de grade, dar zilele ce au urmat au fost mult mai ok, astfel că am reușit să pozez fără să tremur toată de frig.

Îmi plac foarte mult rochițele ( deși nu apuc să le port pe toate pe care le am… ), iar iarna ador combinația de rochie, colanți si cizme. A fost o vreme, prin liceu, când purtam doar rochițe în lunile reci din an pentru că aveam impresia că blugii mă fac să par grasă :). Acum nu mai e cazul, bineînțeles. Am mai multe perechi de blugi decât pot purta și tocmai ce mi-am achiziționat o pereche nouă, pe care vă voi arăta-o în zilele următoare.

Dar să revin la rochițe. Am zărit o rochie superbă pe Oasap, pe care am băgat-o imediat în coșul de cumpărături și a mea a fost!

SAMSUNG CSC

Rochie OASAP

Cizme Amiclubwear

Colanți OASAP

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Ca de obicei, m-am machiat foarte simplu, însă un plus față de machiajul obișnuit ( fard: Emite Make Up micronized eyeshadow- Dams, mascara Rimmel Extra WoW Lash, pudră Oriflame- The one și ruj Sleek Matte me Fandango Purple)  este BB Cream de la SKIN79, pe care îl ador!

SAMSUNG CSC

Vă aștept părerea despre ținuta zilei. Voi ați încercat un BB Cream de la Skin79?

Advertisement

17 thoughts on “OOTD: Hello, 2015!

  1. Ori esti tu prea slaba, ori rochia e prea mare. Daca o stramtezi putin, s-ar vedea mai bine pe tine. Si la primavara cu tocuri in picioare o sa fie si mai frumoasa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s