Shoes from Shoepie


Nu cred că există femeie care să nu aibă o mică sau o mare pasiune pentru pantofi. Odată cu dezvoltarea internetului s-au înmulțit şi opţiunile noastre de a putea cumpăra cât mai mult. www.shoespie.com este un exemplu de acest gen de site, unde găsim tot felul de pantofi: sandale, ghete, cizme, balerini, papucei pentru copii etc, tot ce îşi poate dori cineva.

Deoarece eu nu port tocuri, în ultima vreme am încercat să caut alternative pentru mă simţi mai feminină şi pentru a fi puţin mai înaltă. Oricât sunt împăcată cu gândul de a fi micuţă de înălţime, uneori mi-aş dori să fiu puţin mai înaltă. Astfel am ajuns la pantofii cu platforme. AICI găsiţi foarte multe modele ce se mulează pe preferinţele fiecăreia.

Afară este iarnă în adevăratul sens al cuvântului. Astăzi dimineaţă când m-am trezit şi m-am uitat pe geam am văzut pentru prima oară oraşul alb, alb! Dar frigul de afară nu mă poate face să nu mă gândesc la ce pantofi noi îmi voi cumpăra pentru la primăvară- vară. Mai ales că acum sunt mari reduceri pentru pantofii ce nu sunt de sezon.

Am pus ochii pe câteva perechi:

Absorbing PU Metal Chain Ankle Strap Wedge Sandals

10925346_8

La această pereche m-a atras foarte mult culoarea!

10901883_1
Aceste sandale se găsesc în combinaţie de 3 culori: negru, albastru şi roşu. Eu aş prefera o pereche pe negru. Îmi place foarte mult imprimeul floral. Sunt perfecte pentru vară!
10884741_4
Deja mă imaginez la mare… la o plimbare lejeră în această pereche foarte veselă de sandale.
Dacă aş reuşi totuşi să port o pereche de tocuri, chiar şi doar pentru câteva ore, aş opta pentru pantofi ce ies în evidenţă!
10886943_1
Ador tocul acestor pantofi!!! Este atât de elegant, feminin şi jucăuş în acelaşi timp.
Ce pereche dintre cele prezentate vă place cel mai mult?
Advertisement

4 thoughts on “Shoes from Shoepie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s