Sparkle green


Ieri v-am arătat o manichiură de acum aproximativ 2 săptămâni ( a se observa unghiile lungi!), astăzi vă arăt o manichiură actuală. Nu pot să rezist să nu vă prezint o ojă superbă, pe care am pus mână datorită drăguţei Oana.

Oja este verdele perfect texturat!!! Mi-am dorit-o foarte mult de când am văzut-o pe unghiuţele Oanei şi acum sunt fericita deţinătoare a ojei Cairuo nr. 16!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Pentru unghia mijlocie am folosit oja Hello Kitty – Grace of Grass.

000_0003 modified

Ceasul mi s-a părut foarte elegant şi potrivit acestei manichiuri, iar acum i-am găsit şi o semnificaţie: număr orele până mâine, de ziua numelui meu, să ies în oraş cu tiza pisi Andra şi să sărbătorim!

000_0004 modified

 

Ador culoarea şi texturata ojei Cairuo şi cu siguranţă îmi voi lua şi alte nuanţe din această colecţie, când le voi găsi şi în Iaşi.

000_0005 modified

 

Ce părere aveţi despre manichiura mea? Aţi încercat ojele texturate de la CR?

Follow me

Facebook

Instagram

Pinterest

Advertisement

12 thoughts on “Sparkle green

  1. De luna asta o sa am si eu unghiute dragute si lungi ca sa nu ma mai plang mereu cand le vad pe ale tale si o sa ma falesc si eu cu modele…facute de altcineva :))). Foarte draguta boscuta si unghiile imi plac :*

  2. Ma voi uita cu portia. Ma doare inima deja :)). Verde <3. Il uram, tu m-ai facut sa ma razgandesc. De cand am mers impreuna si ai luat oja aia verde de la OPI si am vazut cu cat drag si entuziasm ai cumparat-o. Vreau si eu ceas pe unghii, nu numai la mana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s