MemeBox- Vivid Pop


Dintotdeauna mi-au plăcut cutiuţele de tip beauty box. Au fost şi în România câteva tentative, dar nici una nu s-a ridicat la nivelul celor internaţionale ( deşi am înţeles că cele de la Douglas îşi merită banuţii, dar conţinutul lor nu e secret şi nu m-a atras nimic până acum). Eu îmi doresc o cutiuţă cu bunătăţi cosmetice şi să nu ştiu ce primesc!

Prima cutiuţă internaţională de acest gen a fost Glossy Box, din Anglia, pe care am tot amânat să v-o arăt şi acum au trecut parcă prea multe luni ca să mai aibă un sens postarea… De curând am aflat de la Elisa de MemeBox! Şi livrează în România! Cu doar 7$! De parcă nu era totul prea bine, produsele din MemeBox sunt full size! Nu mostre cum s-a obişnuit la noi…

Am zis că trebuie neaparat să am una şi uitându-mă printre variantele de MemeBox ( sunt multe, multe cutiuţe ce se actualizează des), am zărit NailShop- VividPop, care era redusă de la 23 la doar 12$. La înscrierea pe site primiţi 3 puncte memebox, ce valoarea 3$, astfel că eu pe această cutie am plătit 16$ cu tot cu transportul până în România. Coletul vine din Coreea şi a ajuns în aproximativ 2-3 săptămâni la poşta vamală.

Pentru mai multe detalii, vă răspund cu drag la comentarii. Acum să vă arăt ce am primit!!!

cats

 

SAMSUNG CSC

În interiorul cutiuţei MemeBox- Vivid Pop am găsit 5 oje With Shyan şi 4 glittere. Sincer, nu am auzit de acest brand până acum, dar le voi face un swatch în curând şi vă voi împărtăşi părerea despre ele.

Neon Green

SAMSUNG CSC Red Grapefruit

SAMSUNG CSCNeon Purple
SAMSUNG CSC

Pink Lady

SAMSUNG CSC

Blue Violet
SAMSUNG CSC

Saracen Fluorescent Glitter

SAMSUNG CSC

Cele 5 oje au 10 ml fiecare şi costă 20$, iar glitterele valorează 24$ ( mi se pare incredibil de scump, dar probabil că brand-ul costă atât de mult… )

meme

Sunt mulţumită de acest MemeBox, însă mi-ar fi părut puţin rău de aş fi dat 30$. Dar 16$ mi se pare un preţ ok pentru 5 oje şi 4 glittere, care ele valoareză 44$ de fapt.

Voi reveni cândva ( am foarte multe postări de făcut cu pozele deja pregătite) cu swatch-uri la aceste oje. Chiar sunt curioasă de calitatea lor.

Şi ne vedem săptămâna viitoare cu MemeBox- City Girl! O cutie bogată, de care sunt foarte, foarte mulţumită!

Pe voi v-ar tenta să vă achiziţionaţi o astfel de cutie? Intraţi pe www.memebox.com şi vedeţi câte opţiuni de cutiuţe sunt.

Advertisement

27 thoughts on “MemeBox- Vivid Pop

  1. Cât de drăguță este pink lady! 😀 Îmi plac și mie mult de tot acest fel de cutiuțe, dar mi-a fost frică să le încerc pe cele internaționale, iar PinkBox-ul de la noi m-a tentat doar în prima lună.

    • Eu mi-am luat cateva Pink Boxuri.. dar nu faceau decat sa ma dezamageasca din ce in ce mai tare :)) daca au ajuns sa dea pate.. hai, pe bune?! :))

  2. La posta vamala cand le-ai ridicat ai mai platit ceva in plus ? Eu am comandat deja 3 cutii Memebox, au fost expediate ieri cu DHL(am prins oferta de free express shipping upgrade si cred ca le-au pus pe toate in acelasi colet)…chiar nu as vrea sa platesc nimic in plus curierului…unora cutiutele le-am ajuns direct acasa…Ms

    • Eu nu am platit nimic pentru ca au scris 16$ pe colet…dar la 3 cutii, nu stiu ce sa zic. In mod normal ar trebui sa platesti 24% in valoarea lor, dar poate ai noroc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s