Gabriella Salvete


Astăzi doresc să vă prezint un brand destul de nou apărut în sertarele mele pline de cosmetice: Gabriella Salvete. Sunt sigură că multe dintre voi nu aţi auzit de această firmă, aşa cum nici eu nu ştiam de ea până de curând. Însă… a fost dragoste la prima vedere şi ar fi păcat să nu împărtăşesc cu voi ceea ce am descoperit prin intermediul site-ului aoro.ro. Produsele mele preferate sunt:

000_0018

Gabriella Salvete este o firmă de cosmetice decorative ce se inspiră din viaţa şi sufletului femeilor şi doreşte a evidenţia trăsăturile naturale şi frumoase ale acestora.

Compania Salvete a luat naştere în anul 1990, în Republica Ceha. După mulţi ani de certare, aceasta s-a dezvoltat şi astfel a fost introdus pe piaţă brandul de cosmetice Gabriella Salvete. Produsele au un parte de un mare succes în Republica Ceha şi au început să fie cunoscute şi în alte ţări din străinătate. În ţara de origine, această firmă are printre cele mai mari vânzâri din domeniul cosmeticelor.

Un mare plus pentru Gabriella Salvete este acela că se folosesc multe substanţe naturale, ingrediente active şi vitamite în produsele sale şi sunt selectivi în privinţa furnizorilor pentru o calitate de nivel înalt.

În catalogul de produse cosmetice se găsesc lacuri de unghii ( pe care ştiţi deja că le ador şi vi le voi prezenta în continuarea articolului mai detaliat), farduri de ochi, cosmetice pentru înfrumuseţarea feţei şi a buzelor. Sunt atenţi în ceea ce priveşte noile tendinţe de make up şi preţul produselor este unul accesibil pentru toată lumea.

Ultima lor inovaţie este Diamond Mascara, ce conţine praf de diamante pentru un efect de strălucire elegant al look-ului feminin. Totodată conţine ingrediente pentru a face genele mai puternice şi sănătoase. Peria din plastic asimetric se adaptează fiecărei gene şi oferă un volum fantastic. Dacă doreşti să îţi răsfeţi genele şi să le împodobeşti în lux, mascara cu diamante este ceea ce cauţi!

phpThumb_generated_thumbnail

Pentru asortarea genelor strălucitoare cu manichiura, colecţia Stars Enamel este perfectă! Ojele din această colecţie sunt texturate, adică au efect nisipos sau de zahăr, oferind în acelaşi timp şi un efect de praf de diamant ( sau de stele strălucitoare, după cum îi este şi numele). Acestea se aplică uşor datorită pensulei late, sunt opace dintr-un singur strat, se usucă incredibil de repede şi durata de viaţa a manichiurii este de peste 4 zile ( atât am ţinut cel mai mult o ojă pe unghii, însă cu siguranţa ar fi rezistat şi mai mult). Ojele Gabriella Salvete- Stars Enamel le găsiţi la preţul de 26 lei, iar câteva nuanţe sunt reduse la doar 13 lei pe aoro. Toate ojele vin într-o sticluţă elegantă de 11 ml, cantitate ce vă ajunge la zeci de unghiuţe strălucitoare.

Din această colecţie deţin nuanţele: Aquamarin, Blu Imperiale şi Lola, însă pe site paleta de culori este mult mai largă: 01 Lila ( contrat numelui, culoarea acesteia este aproape de vişiniu), 03 Intense Coral ( un roşu- portocaliu ), 04 Mistero Grey ( gri închis), 05 Raspberry ( roz puternic), 07 Princess ( roz pal strălucitor), 08 Azzuro ( albastru- moviu), 09 Vampire ( roşu puternic), 10 Sugarbabe ( vişiniu deschis, spre roz), 11 Blueberry Milk ( mov), 13 Lavender Love ( lila strident),  15 Clementina ( nude spre portocaliu), 16 Brown Sugar ( maroniu), 17 Eleganza ( vişiniu- maro), 18 Natale Flower ( vişiniu închis), 02 Sapphire ( albastru- indigo).

Colecţia Stars Enamel este preferata mea şi am descoperit-o în timp ce căutam noi oje texturate. Deşi am aproximativ 30 de oje texturate, îmi doream să explorez mai mult lumea lor şi să caut o firmă ce să-mi ofere textura perfectă la un preţ ok. Din punctul meu de vedere, Liquid Sand de la O.P.I este textura perfectă, dar din păcate preţul acestora mă descurajează în a le cumpăra în număr mare. Însă Gabriella Salvete se aproprie enorm de perfecţiunea celor de la O.P.I. Chiar am fost întrebată la un momentdat în timp ce purtam nuanţa Aquamarin dacă manichiura este făcută cu O.P.I. Răspunsul a fost unul negative, bineînţeles şi a fost o bună ocazie de a lăuda şi promova Gabriella Salvete. Sunt mândră că datorită mie, câteva prietene au fost curioase de calitatea acestor oje şi si-au cumpărat, fiind încântate după utilizarea lor.

Încep prin a vă prezenta nuanţa menţionată anterior, Aquamarin, care a fost prima oja Gabriella Salvete şi care a declanşat pasiunea mea pentru acest brand. Este un albastru marin foarte strălucitor ce atrage cu siguranţă privirile asupra unghiilor. Nu este o nuanţa delicată şi poate fi purtată cu succes la orice ţinută şi la orice ocazie.

000_0008 (1)

Următoarea ojă Gabriella Salvete este nuanţa Blu Imperiale, un albastru închis, cu particule ca de diamant în razele soarelui şi puţin mai cuminte în umbră, aparent mată. Şi textura acesteia este puţin mai cuminte, în sensul că nu ,,zgârie’’ la fel de mult ca cealaltă.

000_0012-modified

Ultimul lac de unghii, în nuanţa Lola este o ojă finuţă, delicată, ce iese în evidenţă doar prin strălucirea ei, nu a şi culorii. Mi se pare potrivită pentru şcoală, office şi deşi aparent total nepotrivită mie, am adorat-o şi am purtat-o 3 zile! Nu are o culoare ţipătoare, aşa cum îmi plac mie, însă are un ,, acel ceva’’ special.

000_0009-modified

Următoarea colecţie de oje de la Gabriella Salvete care m-a impresionat este Sugar Enamel, iar sticluţele acestora vin tot în cantitate de 11 ml la preţul de 26 de lei. Pe aoro găsiţi următoarele nuanţe: Galaxy 06 ( albastru roial ), Garfalla 01 ( mov deschis spre lila),  Sweetheart 02 ( roz deschis), Standstorm 03 ( galben muştar), Passione 04 ( roşu puternic) şi True Love ( roşu spre vişiniu). Îmi doresc ca pe viitor să am toate ojele din această colecţie şi sper să vă vin în ajutor în alegerea nuanţelor ce vreţi să le cumpăraţi. Nu prea există swatch-uri pe internet, însă eu voi investi în ojele Gabriella Salvete şi vi le voi arata pe rând, pe toate.

Deocamdată deţin nuanţele Galaxy şi Sweetheart. Trebuie să recunosc că iniţial eram sigură că şi aceste oje sunt texturate. M-a indus în eroare numele colecţiei: Sugar, deoarece la alte firme cele se numesc Sugar sunt texturate. Dar nu am fost dezamagită pentru că şi efectul acestora este unul impresionant. Fiecare oja are particule albe, circulare şi oferă un ,, peisaj’’ de îngheţată şi bombonele.

Galaxy, pe unghii:

000_0001-modified1

Sweetheart, o ojă cuminte şi specială în acelaşi timp:

000_0004-modified1

Sunt curioasă dacă voi aţi folosit produsele Gabriella Salvete sau dacă acum, după prezentarea mea, vă tentează ojele de la acest brand.

Advertisement

9 thoughts on “Gabriella Salvete

  1. Mi se par foooarte interesante…arata foarte bine pe unghii…de parca ai folosi cel putin 3 produse pentru a ajunge la rezultatul final, insa de fapt asa este lacul de unghii. Tare!
    🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s