Barry M Croco


Mi se făcuse dor de efectul crackle! Dacă anul trecut era isterie, de la firme scumpe la Natty, de la adolscente la femei, toată lumea voia ojă crackle, acum abia le mai văd prezente în manichiuri. Prima mea de acest gen a fost de la Barry M, adusă de o bună prietenă din Anglia pe când la noi abia apăruse de la O.P.I. Însă astăzi vă prezint Croco, tot de la Barry M. Am mai folosit această ojă o singură dată şi am dorit să o pun din nou la treabă pe unghiuţe, peste un lila de la Essie, Bikini so Teeny.

oje

000_0021 modified

000_0001 modified

Croco este puţin mai greu de folosit decât Crackle, însă şi efectul este pe măsură ( mi-a ieşit mai frumos la mâna stângă din păcate….). Oja trebuie aplicată peste cea de bază nici imediat după ce v-aţi dat cu prima, însă nici după ce s-a uscat bine. Trebuie să fie undeva.. între şi m-am chinuit să găsesc momentul perfect. Deasemenea, Barry M Croco trebuie aplicată într-un strat subţire pentru efectul maxim.

000_0010 modified 000_0013 modified

Cu siguranţă se observă diferenţa de efect al ojei între cele două mâini. La stânga am aşteptat ca Essie să se usuce puţin mai mult şi am folosit un strat foarte, foarte subţire de Croco.

000_0024 modified

 

Ce părere aveţi despre Barry M Croco? Vă place mai mult efect decât cel al ojelor crackle?

Follow me

Facebook

Instagram

Pinterest

Advertisement

12 thoughts on “Barry M Croco

  1. Oo, ce complicat, cand am vazut prima data o astfel de oja prin Egros, credeam ca e simplu, o dai normal si gata… inca n-am incercat, dar nu pare asa simplu 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s