Essence Hello Autumn, Thermo Effect


Când am văzut colecţia de toamnă, Hello Autumn de la Essence am fost foarte încântată de ea şi abia aşteptam să o găsesc în magazine! Cel mai mult îmi doream ojele pentru că sunt thermo effect. Având deja o ojă termo de la BornPrettyStore, ce se transformă din albastru deschis în mov atunci când se schimbă temperatura mâinilor, eram foarte curioasă de acestea!

Am văzut anunţul pe pagina oficială Essence precum că noua colecţie se găseşte în magazinele Beauty Mania şi peste câteva zile eram în faţa standului. Voiam să îmi iau toate cele 4 oje, dar norocul meu a fost că am găsit doar una… o nuanţa de verde- gălbui ( nuanţa Charlie seen in green) şi mi-am salvat portofelul.

Manichiurii i-am adăgat şi puţin feather effect de la Nails Inc, nuanţa Brighton.

oje

Oja are o consisenţă super, un finish perfect, însă nu îşi face treaba pe care o are: de a fi termo!!! Am dat 11.20 Lei, însă dacă ştiam că va fi aşa, nu mi-aş fi luat-o.

000_0003 modified

În prima poză unghiile au stat sub apă rece, iar în a două, unghiile au stat sub apă fierbinte.

diferenta

Este o diferenţă foarte, foarte mică. La căldură, se deschide puţin nuanţa. M-a dezamăgit extraordinar Essence şi aş vrea cu această experienţă să îmi învăţ lecţia şi să nu mai cumpăr oje fără să caut swatch înainte.

Am modifcat manichiura folosind o ojă Nails Inc:

000_0013 modified 000_0016 modified

Ce părere aveţi despre efectul acestei oje? Eu nu aş mai cumpăra încă una din această colecţie…

Advertisement

14 thoughts on “Essence Hello Autumn, Thermo Effect

  1. Eu nu am sesizat nici o modificare a nuantei in functie de temperatura, insa imi place mult culoarea. Bine ca nu ai dat banutii degeaba pe restul ojelor. Insa exista sansa ca la alte nunate efectul sa fie altul. Pupici!

    • Din ce am gasit pe net, nici celelalte nu sunt mai speciale, insa au o alta colectie ( pe care nu am vazut-o la noi), la care schimbarea de nuanta este sesizabila. Pacat insa ca nu se gaseste in Romania 😦

  2. La fix a venit postarea ta. Asa imi statea gandul la nuanta asta si la Keep calm & go for a walk. Pe net am tot vazut poze cu schimbarea lor de la rece la cald. Oare care o fi cauza? Din poze nu este foarte mare diferenta. 😦

    • Din ce vad pe net… nici Keep calm & go for a walk nu prea se schimba odata cu temperatura. Au vrut sa faca o treaba buna Essence, dar n-au facut-o pana la capat :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s