Garnier


Astăzi vreau să vă vorbesc despre o firmă dragă mie, Garnier. De curând am început să folosesc regulat două produse din portofoliul său şi vreau să vă împărtăşesc şi vouă mai multe despre produsele Garnier.

logo-garnier

Garnier este un brand de cosmetice, cu produce produse speciale pentru păr şi pentru îngrijirea pielii. Aceasta firmă a luat fiinţă în anul 1904 în Laboratoarele Garnier, însă în anul 1970 a fost cumpărată de către L’oreal. În China, Japonia şi India, produsele lor sunt considerate ca fiind de lux.

Garnier doreşte să promoveze frumuseţea naturală şi doreşte ca femeia să se simtă bine în pielea sa, să fie fericită având grijă de ea. De asemenea, sloganul lor este ,, Să ai grijă de tine!’’

000_0019

 

Garnier are o gamă variată de produse care se împarte pe categorii:

  • îngrijirea tenului, care se împarte în produse speciale pentru riduri profunde, problemele ale tenului gras, piele acneică cu imperfecţiuni, piele sensibilă, curăţare şi îngrijire de bază, miracle skin perfector, moisture meci, un ten perfect curat şi îngrijire anti- îmbătrânire
  • îngrijirea corpului, unde puteţi găsi produse pentru piele foarte uscată şi produse Intensive 7 days, ce promit o schimbare radicală în hidratarea pielii după numai 7 zile
  • protecţie solară, unde produsele Garnier Ambre Solaire sunt vedeta gamei. Găsiţi orice produs aveţi nevoie pentru a vă proteja de razele nocive ale soarelui
  • îngrijirea părului se împarte în Fructis, Ultra Doux Provence şi Ultra Doux. Cu siguranţă vei găsi produsul potrivit pentru părul tău şi problemele lui într-una din aceste 3 game
  • styling, unde se găsesc produse Fructis Style pentru bărbaţi şi pentru femei
  • colorarea părului are trei game de vopseluri de păr: Color Naturals, Color and Shine şi Color Sensation
  • deodorante găsim şi pentru bărbaţi şi pentru femei

Cel mai nou produs, revoluţionar, de care m-am îndrăgostit şi eu, este apa micelară Garnier.

000_0021

Soluţia micelară este cea mai nouă tehnologie în materie de demachiere şi curăţare a tenului. Este o soluţie ce nu necesită clătire cu apă şi conţine foarte puţine ingrediente, principalele fiind micelele. Acestea, odată de intră în contact cu machiajul, acţionează ca nişte asimilatori şi elimină orice urmă de machiaj, fără a usca pielea.

Demachierea este un must pentru mine. Oricât de obosită aş fi, oricât de ocupată aş fi, nu pot să sar acest pas. Este foarte important pentru ten să fie curăţat zilnic. Demachierea este indicată şi dimineaţa, pentru a curăţa tenul de impurităţile ce s-au depus peste noapte pe ten. Multe fete însă, din păcate, nu fac acest pas şi rămân uimite că nu au tenul perfect.

Apa micelară de la Garnier merge pe principiul: 1 soluţie, 1 dischetă demachiantă, 1 singură mişcare.

Aceasta este testată dermatologic şi oftalmologic, nu conţine parfum şi promite curăţarea feţei, îndepărtarea machiajului şi calmarea zonelor feţei: ten, ochi, buze.

Apa micelară de la Garnier este destinată oricărui tip de ten, chiar şi celui sensibil, ca al meu.

Cantitatea unei sticluţe de apă micelară este de 400 ml şi se presupune a fi eficientă cât pentru 200 de aplicări. Eu o folosesc în fiecare seară de 2-3 săptămâni şi puteţi observa cât de puţină soluţie am consumat. Deşi am mai folosit ape micelare şi de la alte firme, aceasta este preferata mea! Îmi demachiez întreaga faţă, ochii nu mă ustură, pe buze nu îmi rămâne un gust amar ( ca la atelele) şi pielea mea rămâne incredibil de fină! Pielea fină este şi motivul pentru care o voi recumpăra la nesfârşit. Nici una nu mi-a mai lăsat pielea atât de fină, dimpotrivă, una chiar mi-o lăsa puţin uleioasă.

Sunt încântată şi de sistemul de dozaj: doar pun discheta demachiantă în centrul sticluţei, o întorc şi discheta este îmbibată în apă micelară. Machiajul este eliminat uşor, fără a necesita multe mişcări. Eu de obicei ţin câteva secunde discheta demachiantă pe ochi, ca sa absoarba singurică soluţia machiajul, după care totul se îndepărtează foarte uşor.

000_0023

Dacă încă nu aţi încercat apa micelară de la Garnier, v-o recomand cu drag şi o puteţi găsi pe Aoro la preţul de 32 de lei.

Următorul produs prezent în rutinea mea zilnică, tot de aproximativ 2-3 săptămâni, este Garnier Pure, gel de curăţare pentru ten cu probleme, acnee.

000_0020

Gama Pure de la Garnier este concepută special pentru femeile cu probleme de ten, cu probleme acneice. Această gamă nu doreşte numai prevenţia coşurilor, însă are ca scop şi ştergerea urmelor lăsate de acnee. Garnier foloseşte o combinaţie a celor mai puternice ingrediente naturale anti bacteriene. De asemenea, luptă şi împotriva punctelor negre şi a altor imperfecţiuni, precum petele.

Folosesc gelul de curăţare în fiecare dimineaţă, tenul meu schimbându-se vizibil după utilizarea frecventă a acestuia. Pentru folosirea gelului nu trebuie o cantitate mare, o singură pompiţă este de ajuns pentru întreaga faţă. Sistemul de dozaj este foarte practic!

000_0024

După clătire, pielea rămâne foarte fină şi datorită mentolului din compoziţia gelului, se simte un efect foarte răcoritor şi revigorant. Imperfecţiunile tenului au dispărut uşor, uşor şi sper ca după o utilizare mai îndelungată a acestui produs, să scap de toate punctele negre şi de coşurile ce încă mai răsar peste noapte pe faţa mea. Ca şi punct slab, după folosirea acestui gel de curăţate pentru ten cu probleme de la Garnier Pure, pielea devine puţin uscată, însă se poate remedia acest aspect imediat cu o cremă hidratantă de zi.

Despre Garnier v-am mai vorbit într-un articol anterior, atunci când m-am vopsit.  Potrivit postării, sunt vopsită de 2 luni cu Garnier Olia, iar eu încă am şuviţe puternice negre, semn că a rezistat eroic spălărilor mele dese pe păr, a măştilor şi tratamentelor. Următorul pas este să îmi deschid părul şi cred că voi opta tot pentru Olia pentru noua schimbare de look.

Până acum, nu am fost dezamăgită de nici un produs  de cosmetice Garnier şi pot să declar că este un brand în care am încredere şi voi încerca cât mai multe produse de la ei. Aştept să îmi spuneţi voi ce produse aţi folosit, ce îmi recomandaţi şi ce dezamăgiri aţi întâlnit având contact cu Garnier.

Advertisement

6 thoughts on “Garnier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s