Ingrijirea tenului cu Clean& Clear


Astăzi vă voi vorbi despre 2 produse care fac parte din rutina îngrijirii tenului meu de mult timp. După cum vedeţi, ambele sunt pe terminate şi am ales să vorbesc acum despre ele tocmai pentru ca acum, după atât timp de testare, vă pot spune o părere concretă şi sinceră despre ele.

Orice femeie îşi doreşte să aibă pielea feţei fină şi curată, indiferent de vârstă, indiferent de unde se află: acasă, la serviciu sau pe plajă. În special vara, tenul are nevoie de o îngrijire mai intensivă datorită razelor soarelui şi a căldurii care pot dăuna pielii noastre.

Produsele care sunt prezente zilnic în ritualul de îngrijire sunt Clean  & Clear Morning Energy şi Clean & Clear Blackhead Clearing.

000_0012

Brandul Clean & Clear a fost iniţial dezvoltat de către Revlon în anul 1957, ca fiind o linie specializată în produse de îngrijire a pielii sensibile. Acesta era bazat pe produse fără parfum şau coloranţi, asigurând o curăţare perfectă. În anul 1991 însă, Revlon a vândut Clean & Clear către firma Johnson & Johnson. Odată cu schimbarea firmei, linia produselor s-a orientat către problema aceneei şi către îngrijirea pielii sensilibe.

Portofoliulul produselor Clean & Clear cuprinde o gama largă destinatată curăţării pielii în profunzime, a îndepărtării punctelor negreu, a tonifierii, a iluminării tenului, a controlului sebumului, etc. Cosmeticele acestui brand conţin o substanţa care previne apariţia aceneei.

Toate produsele de îngrijire sunt disponibile în peste 46 de ţări, pentru toate tinerele cu probleme ale tenului.

Tenul meu este destul de problematic, cu tendinţe acneice, pete roşii pe ici, pe colo, puncte negre în zona T. Pentru că ,, datorită’’ tendinţei aceneice nu pot folosi fond de ten ( fac cojiţe mici, dar inestetice şi prefer să evit această situaţie) , trebuie să încerc să îmi ţin în frâu tenul: să fie curat şi să încerc să scap de coşuleţe şi puncte negreu.

Scrubul de faţa Clean& Clear Morning Energy, îl folosesc zilnic, în fiecare dimineaţa, uneori chiar şi în timpul zilei sau seara dacă simt nevoia curăţării tenelui.

000_0014

Acest scrub conţine ingredientele: apa, laurit sulfat de sodiu, glicerina, copolymer acrilat, cocamidopropyl betaina, extract de citrice,  extract de lemongrass, Apa de Hamamelis virginiana, manitol, propilenglicol, alcool, menții Lactate, mentol, celuloza, polisorbat 20, Isoceteth-20 , clorură de sodiu, hidroxipropil metilceluloză, EDTA disodic, acid citric, hidroxid de sodiu, fosfat de sodiu ascorbil, tocoferil fosfat, fenoxietanol.

Deşi acest produs este destinat persoanelor cu ten normal spre gras, eu îl folosesc şi pentru că de multe ori seara, mă dau în exces cu cremă de faţă şi dimineaţa tenul meu are puţine tendinţe grase din cauza cremei puternice.

000_0015

Acesta se utilizează dimineaţa sau seara, utilizand mişcări circulare pe faţa deja umedă cu apă calduţă. Nu este necesară o cantitate mare de produs pentru efectul maxim. Se clăteşte din abundenţă, de preferabil cu apă rece deoarece apa caldă- fierbinte usucă tenul. Tenul este vizibil mai curat, Clean& Clear Morning Energy vă dă o senzaţie de fresh, vă face pielea fină şi catifelată, învăluindu-vă într-un miros de dimineaţă de primăvară răcoroasă.

000_0017

Am păţit să mă irite pielea, să mă zgârie anumite scruburi din cauza ,, biluţelor’’ prea puternice din produs, însă nu este cazul şi aici. Produsul curăţă intens tenul, fără să îl zgârie sau să îi provoace discomfort utilizatorului.

După cum vedeţi, ambalajul este verde ( yeey ) , are cantitatea de 150 ml şi este foarte util ambalajul, datorită faptului că produsul rămas se depozitează la începutul recipientului, acolo unde se află şi pompiţa de dozare.

Gama Morning energy de la Clean & Clear Morning Energy este mai largă, aceasta conţinând un scrub ( în ambalaj portocaliu) pentru toate tipurile de piele, o soluţie matifiantă pentru un ten fără exces de sebum întreaga zi şi un tonic facial energizant.

Dacă aveţi tenul gras, vă recomand să folosiţi scrubul împreună cu soluţia matifiantă pentru un bun rezultat.

Următorul produs pe care vi-l voi prezenta este Clean & Clear blackhead clearing, cleanser, care este un produs ce luptă împotriva punctelor negre.

000_0013

Ingredientele acestuia sunt: Aqua, alcool Denat., PPG-5-Ceteth-20, glicerină, acid salicilic, Panthenol, Chamomilla Recutita Extract, Aloe barbadensis gel, Bisabolol, propilen glicol, glucoză, butilenglicol, mentil Lactat, benzoat de sodiu, Parfum.

Produsul vine într-un recipient de 200 ml, albastru, soluţia fiind una lichidă, ca şi consistenţa apei.

Această soluţie este concepută pentru a curăţa şi a preveni punctele negre încă din prima zi de folosire. Pe lângă acest aspect, loţiunea curăţă în profunzime porii, elimină sebumul şi impurităţile ce pot duce la formarea punctelor negre. Loţiunea împotriva punctelor negre Clean & Clear Blackhead Clearing conţine un ingredient special care acţionează impotriva punctelor negre şi care ajută la prevenirea acestora. Produsul este recomandat pentru folosirea zilnică, iar eu îl folosesc în fiecare seară, după demachiere, pentru o completă curăţare a tenului, îmbibând o dischetă demachiantă cu soluţie.

000_0016

Cred că mai toate fetele ne luptăm cu punctele negre, mai ales cele din zona T şi trebuie să ne îngrijim astfel încât să le alungăm de pe tenul nostru. De când folosesc aceste două produse zilnic, tenul meu s-a ,, îmbunătăţit’’ vizibil, este mai curat şi duşmanii principali: coşurile şi punctele negre, s-au diminuat vizibil.

Pentru un mai bun efect şi o luptă mai puternică împotriva punctelor negre, recomand a se folosi în acelaşi timp şi Clean & Clear Blackhead Clearing exfoliant impotriva punctelor negre, care le îndepărtează cu uşurinţă, folosindu-se ca un scrub. Acesta poate fi găsit în varianta de 150 ml.

Produsele Clean& Clear sunt eficiente şi se găsesc la un preţ acceptabil. Spre exemplu, scrub-ul folosit de mine costă doar 15 lei, iar loţiunea pentru prevenirea punctelor negre, doar 13 lei. Amândouă pot fi găsite pe Aoro.ro, alături de alte produse pentru îngrijirea tenului, de la aceiaşi firmă precum gel de faţă răcoritor, loţiune facială pentru curăţare profundă potrivită tenului sensibil, emulsie energizantă pentru faţă, peeling revigorant pentru faţă, exfoliant împotriva punctelor negre, emulsie cremoasă de curăţare profundă pentru faţă, loţiune matifiantă, tonic facial energizant şi loţiune facială pentru curăţare profundă. Prin urmare, puteţi găsi produsul potrivit de la Clean & Clear, indiferent de tipul ten şi de problemele sale.

Sunt curioasă. Voi aţi folosit produsele de la firma Clean & Clear?

 

 

Advertisement

4 thoughts on “Ingrijirea tenului cu Clean& Clear

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s