Avon Art of change


De curând a apărut nouă colecţie de oje la Avon, numită Art of change. Cum am zărit-o, am zis că trebuie să încerc neaparat măcar o ojă. Deocamdată nuanţele sunt limitate şi eu am ales Vary Violet.

Această ojă îşi schimbă culoarea în momentul în care este acoperită cu top coat.

Pentru că la China Glaze am dat-o în bară şi schimbarea nuanţei nu se observă deloc, de data aceasta am fost mai atentă şi-am ales o ojă care se schimbă vizibil.

La prima aplicare, oja arata aşa:

000_0001 modified

 

Mda, e rozalie. Eu speram la un lila frumos, care se transformă într-un mov odată cu aplicarea lacului transparent, dar nu a fost să fie. Ca şi bonus, mai este si sidefată şi eu am dezvoltat un sentiment de ură împotriva sidefului de mult timp. Dar am decis totuşi să văd de ce e în stare.

000_0003 modified

Am încercat să fac nişte puncte ( care au ieşit jalnic, nu reuşeam să găsesc un dotter curat şi le-am făcut c-o pensulă ce nu era destinată punctelor), o unghie am acoperit-o total cu top coat pentru a vedea efectul pe deplin şi unghiei mici i-am făcut un degrade uşor.

000_0006 modified 000_0008 modified

 

 

Ok, efectul e vizibil, ar merita cei 15 lei, însă bulele ce s-au făcut la câteva minute după aplicare sunt de neimaginat ( ce se vede în poze e abia începutul bulelor ). Probabil cu un top coat bun, ar fi ok, dar astfel i s-ar schimba de tot culoarea şi nu-şi mai are sensul efectul ojei.

I-aş mai însă încă o şansă de ar apărea şi pe nuanţe de verde.

Voi aţi încercat Avon Art of Change?

Advertisement

12 thoughts on “Avon Art of change

  1. Eu numai ce am pus o comanda avon si am dat skip acestei oje desi mi s-a parut interesanta nu m-a convins. nu arata ca in catalog, plus ca sideful strica tot.pacat pupici :-*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s