Rutina unghiilor mele


De-a lungul timpului am încercat multe tratamente de unghii. Altele au dat rezultat pe o perioadă scurtă de timp, altele au fost degeaba. Problema unghiilor mele? Se rupeau, se agăţau, se exfoliau foarte des.

Deşi m-am înţeles foarte bine cu un tratament de la Avon, acum mă declar dedicată tratamentului de unghii cu keratină de la Trind.

000_0012

 

000_0013

Pentru început, aplic Trind Keratin Nail Restorer. Acesta se aplică exact ca un lac obişnuit de unghii, după care se masează uşor pentru a intra tot produsul în unghie. După ce unghiile s-au uscat complet, aplic lacul protector cu keratină, ca şi base coat.

000_0014

Se observă că tratamentul este deja destul de consumat deoarece îl folosesc la fiecare manichiură. Sunt uimită de efectele sale, nu mi s-a mai rupt nicio unghie şi exfolierea este o problemă uitată.

Înainte însă de aplicarea tratamentului, îmi pilesc unghiile o dată la 2-3 manichiuri. Deoarece îmi schimb culoarea unghiilor foarte des, nu abuzez de pilă pentru a nu-mi subţia unghia. Pentru pilire folosesc pila electrică achiziţionată de pe SammyDress:

2014-07-24 19.38.17

 

000_0001

Această pilă are 5 capete diferite şi folosite în ordine şi corect, dau un aspect natural, frumos şi lucios unghiei naturale.

000_0003

 

Spre final, vă arat o manichiură făcută cu oja Trind, nuanţa nr 21:

000_0018 modified 000_0019 modified

 

Din păcate, fără top coat, după câteva minute după ce am făcut pozele , oja a prins multe bule inestetitice, iar după 5 ore de la aplicare, am jupit-o efectiv, foarte uşor de pe unghii. Culoarea este superbă şi-am rămas dezamăgită de ea. Fiind atât de încântată de tratament, speram ca şi ojele Trind să fie ok.

Voi cum va ingrijiti unghiutele?

Advertisement

12 thoughts on “Rutina unghiilor mele

  1. nu le fac nimic special unghiilor mele…dar ma bucur enorm ca nu mi se exfoliaza. in schimb le rup cand mi-e lumea mai draga. sal le tai in bucatarie, cand folosesc un cutit… :))

    • i know the feeling :)) si se mai rup si din carne cand ti-e lumea mai draga. insa din fericire, n am mai patit asta de foarte mult timp

    • e ca o pila normala cu pasi, insa nu mai faci efort deloc :))) e mult mai utila si-ti faci unghiutele intr un mult mai scurt timp decat cu o pila normala

  2. Eu m-am lecuit de toate tratamentele astea pentru unghii. Ale mele se rup indiferent de situatie. Am folosit ‘nspe mii de chestii si tot degeaba, am ajuns sa cred ca unghiile mele sunt ciudate :)).

  3. Absolut superba nuanta de bleu… am patit si eu asa cu o oja, desi am dat top coat, oare o fi din cauza ca am asteptat mai mult sa se usuce? Daca as da imediat, n-ar mai prinde bulele alea? Care o fi problema? 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s