Tip Top Nail Polishes


De curând m-am dus la poşta vamală. Deşi aveam câteva zile de când avizul venise, eram atât de sigură că în colet este o bijuterie, încât nu m-am grăbit să mă duc. Însă mare a fost surpriza când am văzut că am primit oje! 4 oje de la Tip Top Nails, venite tocmai din Africa de Sud.

Ce-i important la ele? Sunt oje vegane, DBP, fără toluen si formaldehida, deci nu dăunează unghiuţelor noastre. Sunt primele mele oje de acest gen.

000_0019

Pentru că eram foarte curioasă în privinţa lor, le-am făcut swatch la fiecare.

Încep cu cea galbenă, preferata mea. Nuanţa Sun Kissed. Am aplicat 2 straturi de ojă:

PicMonkey Collage3

000_0018 modified

 

Următoarea este Tip Top în nuanţa Armourplate. Încă stau în dubii dacă îmi place.. Parcă da, dar parcă mai mult nu. Pe aceasta am aplicat-o într-un singur strat de ojă.

PicMonkey Collage4

000_0020 modified

 

Un albastru superb este prezent în nuanţa Blue meets Green. Am aplicat 2 straturi, deşi nu erau absolut necesare pentru ca oja să fie opacă.

PicMonkey Collage

000_0005 modified

 

Oja ce părea a fi cea mai frumoasă, a fost o dezamăgire. În primul rând, a trebuit să o aplic de 3 ori pe unghie. După care, aplicarea acesteia a fost un chin din cauza pensulei care este inegală şi ,, ciufulită”. Am prins un lot nefericit, celelalte oje au pensula ok. Această ojă este Tip Top Attitude Attitude:

PicMonkey Collage2

000_0009 modified

 

Toate cele 4 oje s-au uscat în timp util şi nu au făcut bule. Rezistenţa promisă nu v-o pot confirma deoarece am ţinut o manichiură maxim 10 minute.

Vă invit să daţi like paginii Tip Top Nails South Africa ! Pe lângă informaţii utile, aceştia organizează des concursuri prin care puteţi câştiga una sau mai multe oje.

 

Advertisement

11 thoughts on “Tip Top Nail Polishes

 1. Galbenul e minunat.
  EU le-am incercat de ceva timp…si sincer mi se par extraordinar de bune!
  Sa le folosesti cu placere!
  (imi pare rau pentru pensula ciufulita)
  :*

  • Mulțumesc. Vreau sa încerc sa adjustez eu pensula cu o foarfeca, insa atunci nu prea aveam timp la cate oje am swatch uit in acea zi ca sa am postari gata făcute pentru cand o sa fiu plecata in vacanta :)) :*

 2. imi plac toate! sunt f lucioase si par de buna calitate. ultima oja parea cea mai faina insa pe unghii se vede ciudatel…dar anyway, a mother always loves her babies:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s