Lacoste Touch of Pink


Parfumul este un element ce nu trebuie să lipsească din viaţa oricărei femei. Pe lângă parfumurile din baia care a devenit loc de make up, de pe noptieră, din sertar ( cele preferate le ascund de sora mea, haha), port tot timpul şi un parfumel în geantă şi un eşantion în portofel.

De curând am un nou parfum preferat, Eau de toilette de la Lacoste, Touch of Pink. Deşi eu sunt obsedată de verde şi îmi cumpăram orice parfum verde vedeam, de la o vreme am ceva cu rozul. Nu înţeleg cum s-a ajuns să îmi placă culoarea asta, o detestam şi niciodată nu mi-au plăcut chestiile, hainele, accesoriile roz. Dar acum… pink everywhere!

000_0001

Lacoste este un brand ce se axează în principal pe vestimentaţie şi a fost înfiinţat în anul 1993 de către jucătorul de tenis René Lacoste. În special, brandul comercializează tricouri de tenis, încălţăminte, produse de piele, ceasuri de mână, ochelari şi parfumuri. Pe lângă acestea, putem găsi în gama lor şi produse de îngrijire, precum geluri de duş, balsamuri de după ras şi loţiuni de corp.Sediul lor se află în Paris şi brandul este reprezentat prin logo-ul bine cunoscut, crocodilul.

Lacoste a lansat primul parfum în anul 1984 şi încă de atunci continuă să producă parfumuri pentru femei şi bărbaţi, în special cu teme sportive. Până în prezent, Lacoste are o colecţie de 28 de parfumuri.

Cuvântul ,,parfum’’ provine din limba Latina ,, per fumus’’, care înseamnă prin fum. Parumeria a luat naştere în Egipt şi Mesopotamia antică şi a fost rafinat de către romani şi perşi.

În Europa, fabricarea parfumurilor a devenit cunoscută în 1221 şi în anul 1370 s-a produs un parfum din uleiuri parfumate, amestecate într-o soluţie de alcool.

Ştiaţi că parfumurile au un istoric atât de îndepărtat? Pe atunci însă, acestea erau folosite de către oamenii bogaţi pentru a combate mirosurile neplăcute ale corpului, nu era un obicei estetic zilnic.

Parfumurile fabricate de Lacoste sunt făcute pentru a fi purtate de orice femeie, de orice vârstă, combinând cele mai puternice esenţe asociate cu mosc şi diferite flori.

Lacoste Touch Of Pink vine într-o elegantă sticluţă înaltă roz de 90ml şi are notele de top: portocală roşie, nucşoară şi piersică, notele de mijloc sunt: iasomie, morcov, coriandru , iar notele de bază sunt de vanilie şi mosc. Sticla de parfum feminină, în tonuri de roz ombre pune în evidenţă denumirea parfumului şi semnul brandului.

2014-07-21 20.28.38

La aplicarea parfumului pe piele, acesta are un miros de fruct, însă odată ce se usucă, parfumul devine floral prin aroma sa e iasomie. Eu obişnuiesc să dau un puf- două pe gât şi la încheieturile mâinilor. Deşi am auzit că este recomandat să dăm cu parfum şi în spatele urechilor, genunchilor, mi se pare că aş fi prea încărcată de aroma parfumului.

Parfumul este fabricat în Londra, UK.

Având în compoziţie vanilie, este ideal pentru mine. Deşi sunt adepta ciocolatei, în materie de arome ale spray-urilor şi a parfumurilor, vanilia este în topul preferinţelor mele.

Touch of Pink a fost fabricat special pentru fetele tinere, fiind un parfum ce inspiră energie, feminitate, dinamitate şi bucurie

Ingredientele pe puteti vedea aici:

000_0012

Touch of Pink a fost lansat în anul 2004 şi a fost creat de către Domitille Michalon. Are o aromă foarte modernă şi tinerească, aceasta având un succes foarte mare imediat după lansare. Este un parfum floral, adica sunt predominante esenţe de una sau mai multe flori şi este ideal pentru orice ocazie. La plimbare sau la petrecere, dimineaţa sau seara, îl puteţi purta cu succes.

Acesta poate fi găsit pe Aoro.ro în varianta de 30 ml, la preţul de 93 lei, la 50 ml, la preţul de 163 lei sau în varianta cea mai mare, cea pe care o deţin şi eu, de 90 ml, la 188 lei. Dacă sunteţi curioase cum miroase acest parfum şi nu sunteţi sigure, puteţi să vă cumpăraţi un eşantion de 1 ml la 4 lei, pentru a îl încerca şi a nu vă risca banii în cazul în care acesta nu este pe placul vostru.

Pe lângă parfumul Touch of Pink, puteţi găsi şi gelul în deş în aceiaşi versiune, în cantitatea de 150 ml. De asemenea, există şi lapte de corp din aceiaşi gamă, tot în cantitatea de 150 ml. Un cadou perfect ar fi setul Lacoste Touch of Pink: există 2 versiuni: apă de toaletă 30 ml, gel de duş 50 ml şi loţiune de corp, sau puteţi să alegeţi setul ce conţine apă de toaletă 50 ml şi loţiune de corp 100 ml.

Fiind foarte încantată de parfum, cu siguranţă urmează să îmi cumpăr şi un gel de duş şi o loţiune de corp, pentru a avea produsele Touch of Pink în variantă completă.

Vă recomand acest parfum dacă sunteţi adepte a parfumurilor florale, dulci. Mie, personal, nu prea mi se pare dulce. Probabil pentru că sunt obişnuită cu parfumurile foarte, foarte dulci, dar prietenul meu a zis că e dulce. Deşi este apă de toaletă, având între 5 şi 20% compuşi aromatici ( nici nu am văzut varianta de apă de parfum), este foarte rezistent şi persistă câteva ore bune pe piele. Eu obişnuiesc să dau un puf şi pe haină. Chiar acum câteva zile mi-am luat o bluziţă în geantă să o pun pe mine seara, când se lăsa răcoare. Am dat 2-3 pufuri pe ea înainte să o pun în geantă şi peste câteva ore, cand am scos-o, m-a ,, izbit’’ parfumul puternic al parfumului.

000_0001

De ce să alegeţi acest parfum, Lacoste Touch of Pink? Pentru că este rezistent, puternic, dar fără a îi deranja pe cei din jur, nefiind extrem de dulce, vine în diferite sticluţe ca şi gramaj şi puteţi alege pe lângă acesta şi produsele aferente gamei Touch of Pink: gel de duş sau loţiune de corp. Eu consider că varianta de 90 ml este perfectă: ca şi raport cantitate, calitate- preţ. Iar dacă alegeţi varianta de set, cu siguranţă portofelul vostru va fi fericit, făcând economie faţă de situaţia în care v-aţi fi luat produsele separat.

 

Voi aţi încercat acest parfum? Sau un alt parfum de la Lacoste? Vă aştept comentariile cu părerea voastră!

Advertisement

12 thoughts on “Lacoste Touch of Pink

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s