Haul oje + ProduseCosmetice.ro


Nu am mai făcut de mult timp un Haul ( doar cu oje), iar cum în ultimul timp mi-am cumpărat multe sticluţe de ojă, m-am hotărât să vă arat şi vouă noii mei copilaşi. Bineînţeles, am uitat să pozez câteva, dar dacă mă urmăriţi pe pagina de Facebook, puteţi fi acolo la curent cu noile mele achiziţii.

Am să încep prin a vă arata prima mea comandă ProduseCosmetice.ro . Site-ul are sloganul  “Orice ai nevoie” şi chiar găseşti orice ai nevoie: de la produse de ingrijire pentru păr până la produse de machiaj, aparatură profesională şi accesorii! Găsiţi multe firme cunoscute precum Bourjois, Mac, ProNails Lancome, Sephora, Sally Hansen, etc, la preţuri accesibile, de care bineînţeles, m-am bucurat şi eu în micul meu colet. Deocamdată eu m-am rezumat doar la oje, dar am pus ochii pe un fard Yves Saint Laurent şi un ruj Nyx!

Înainte să încep a vă arata noile mele oje, vreau să vă spun că transportul prin curier rapid pe ProduseCosmetice.ro costă doar 10 lei! Este un mare plus din privinţa mea. De foarte multe ori s-a întâmplat să renunţ să dau comandă online la un anumit site deoarece mi se cere 15 lei pe transport prin poştă, spre exemplu. Lucrând de mulţi ani cu poşta şi curierii ştiu că acest cost este nejustificat şi nu vreau să plătesc absolut nici un leu în plus pentru… nimic.

Buuun, pentru început: primul meu set caviar! Am evitat acest trend atât de mult timp, însă culorile acestui set de la ProNails sunt superbe şi nu le-am putut rezista! Setul se numeşte Cuvee Caviar Blossom. Deci, în curând, veţi vedea pe blog prima mea mani caviar!

Image

 

Aveam nevoie de o ojă albă. Nu am încercat-o încă, însă sper ca aceasta: Maybelline Colorama nr.51- French White să fie opacă şi să mă mulţumească. Era cazul să am şi o Flormar Pretty pentru că da, este foarte pretty! Mititcă şi elegantă, am ales nuanţa 21, un mov închis superb.

Image

 

De ojele mini Bourjois sunt îndrăgostită de ceva timp. Mai am 2 sau 3 şi trebuia să-mi măresc mica colecţie. Aceasta are un design atât de girly şi fashion încât îmi vine să o pun pe post de bibelou, hihi. Am ales nuanţa 89, un albastru deschis marin. Tot un albastru superb am ales şi de la Maybelline, nuanţa 657. Deasemenea, şi aceasta ojă m-a încântat prin designul ei deosebit.

Image

 

Cam atât a fost comanda mea, următoarele oje sunt achiziţionate de prin diferite locuri.

Ştiţi că-mi plac enorm produsele Victoria’s Secret! Aveam nevoie şi de o ojă! Aceasta este nuanţa Bitten.

China Glaze Tranzitions m-a dezămăgit. De vină sunt eu, pentru că am ales nuanţa Altered Reality fără să caut swatch. Se pare c-am ales oja care transformă cel mai puţin ( adică insesizabil) dintre toate!

Image

 

De ojele GR nu mai trebuie să vă spun nimic, vi le-am arătat acum 2 zile: GR Holiday nr.69 şi GR Galaxy nr 14:

Image

 

Mi-am luat o ojă holografică de la Oriflame. N-am apucat să o folosesc până acum, dar arată foarte bine în sticluţă! Este nuanţa 79. Alături, un verde crud de la Farmec- Baked Apple.

Image

 

Am o nouă ojă cu făţucă drăguţă de la HD, un glitter frumos alb- verzui. Holiday Lights este un glitter dens, cu nuanţe puternice şi colorate, nuanţa LED. Ultimul, glitter argintiu de la Leydi. Niciodată nu am destul sclipici argintiu sau auriu!

Image

 

Glitter everywhere! 4 mini glittere de la Nails Inc. Numele lor sunt şterse din păcate şi nu vă pot spune nuanţele.

Image

 

Tot de la Nails Inc am un nou set Bling it on, ce conţine 2 sticluţe de glitter şi un albastru închis + o pensulă.

Image

 

Ultima ojă pe care v-o prezint azi: Catrice Sand Finish, nuanţa Sunny Side, un galben puternic, pe care îl port pe unghii chiar în momentul de faţă!

Image

 

WordPressul îmi pixeală pozele îngrozitor de urât încât îmi vine să plâng. Nu ştiu dacă se întâmplă asta de puţin timp sau până acum nu mi-am dat seama, dar îmi cer scuze. Voi încerca să găsesc o altă soluţie de upload.

Pentru mai multe poze:

Facebook

Instagram

Advertisement

14 thoughts on “Haul oje + ProduseCosmetice.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s