Favourite jacket


De mult timp încerc să vă arat geaca mea preferată, dar nu mi-am găsit timp de pozat. Şi când am avut timp, a fost o vreme extraordinar de urâtă, cu ploaie şi nori negri. Însă acum am hotărât că indiferent de poze, eu vă arat geaca mea iubita! Astfel încât, azi am decis să fac această postare în ciuda faptului că pozele sunt făcute cu telefonul pe la diferitele mele plimbări.

Image

 

Până de curând nu suportam aceste modele aztec, dar având în vedere că îmi plac foarte mult gecile din piele ( sau imitaţie de piele, whatever), mi-am achiţionat această geacă la mare ofertă, redusă cu peste 50%! Şi… a devenit preferata mea! O port în exces pentru că este comodă, dar şi pentru că o pot lua în geantă ziua, pentru serile răcoroase.

Image

 

Geacă ROMWE

Ghetuţe MiniPrix

În următoarele poze, aveam de gând să pun în evidenţa gentuţa mea draguţă ( şi mititcă, mi-a încăput doar portofelul şi cheile în ea, cu greu), însă pisicuţa de la scară a dorit să devină vedetă şi nu m-a lăsat să pozez singură:

Image

Geantă DressLily

Tenişi Atmosphere

ImageImage

Vouă vă place acest trend aztec? Uşor, uşor eu încep să mă obişnuiesc cu el şi începe să îmi placă.

Follow me:

Facebook

Instagram

Advertisement

14 thoughts on “Favourite jacket

  1. ❤ ❤ imi place tare tare mult! Iar tu esti o draguta, ca de fiecare data. voi incepe sa ma uit mai atent la incaltaminte, nu de alta dar am nevoie! Iar tenesii tai sunt adorabili ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s