Latest shopping ( May Haul 2 )


Ştiu că tocmai am făcut un HAUL, dar mi-am dat seama că am omis destule de multe lucruşoare cumpărate pe care nu vi le-am arătat. Hăinuţele în continuare le ţin secrete pentru a face OOTD-uri cu ele, hihi.

Bănuiesc că se ştie obsesia mea pentru produsele Victoria’s Secret. Am decis să încerc şi altceva în afară de genţile şi body mist-urile lor şi am achiziţionat un luciu de buze. Sunt în permanentă căutare de site-uri unde se vând aceste produse VS, tocmai pentru că nu sunt atât de accesibile publicului din România. Am găsit însă o pagină de facebook, unde pe lângă faptul că puteţi cumpăra produsele disponibile, aveţi posibilitatea de a face prin intermediul ei şi comandă direct de pe site-ul oficial VS. How cool is that?! 😀 Pagina o găsiţi AICI şi v-o recomand cu drag şi încredere.

Eu mi-am luat luciul de buze Sunset Kiss, în nuanţa Sunset Berry. Nu sunt o mare fană al luciului de buze, prefer rujurile, însă acesta are un gust şi un miros atât de yyaaammy! Nu pot să mă abţin să nu îl folosesc aproape zilnic.

Image

 

Image

Image

Acum voi trece la capitolul meu preferat: GENŢI! Cam multe pe luna aceasta, dar cum să mă abţin când toate sunt atât de frumoase?

British Style Women’s Tote Bag 

Image

Îmi doream geanta aceasta de o eternitate! Şi acum este a mea: happy, happy, joy! De când am luat-o de la poştă, o port aproape în continuu.

Sweet Animal Pattern and Chains Design Women’s Shoulder Bag

Image

Aceasta geantă este o alta pe care mi-o doream de foarte mult timp. Este foarte drăguţă şi o ador, însă e atât de mică şi cum eu am 2132131 de lucruri prin geantă, îmi va fi greu să o port.

Black Satin Clutch Evening Bag

Image

Image

Acest clutch este cel mai frumos clutch din lume!!! Pentru mine, bineînţeles. Eu oricât de sport, casual sau elegantă aş fi, tot trebuie să am un element mai rock, mai gothic pe mine pentru a-mi arata latura de rockeriţă. Well, acum pe lângă tatuaje şi cercei cu cap de mort, am şi o geantă care mi se potriveşte perfect.

Skull bag

Image

I LOVE IT! E super micuţă, îmi încape doar telefonul în ea şi eventual cheile, dar nu contează, e atât de frumuşică! Am luat-o de pe ebay şi aşteptarea de o lună jumătate a fost nimic pe lângă frumuseţea ei.

 Leather Women’s Shoulder Bag

Image

Image

Negru, ţinte, pisicuţe. Aceasta combinaţie nu putea să-mi scape! Şi mai este şi foarte încăpătoare, nu-mi pot dori mai mult de la o geantă.

MI-am mai cumpărat şi câteva mici bijuterii, pe lângă orice comandă de genţi sau haine trebuie să strecor şi câte un ineluş sau o pereche de cercei. Prin urmare:

Dolphin Ring

Image

Am multe inele drăguţe, însă ce mă bucură cel mai mult la acesta este faptul că îmi vine perfect pe degetul inelar! De obicei toate îmi sunt mari 😦

Punk Style Unicorn Women’s Earring

Image

Deşi acest cercel părea foarte interesant, urechea mea este prea subţire şi se vede ciudat tija 😦

Rose and Lock Pendant Earrings

Image

Image

Dintotdeauna mi-am dorit o pereche de cercei care să fie lungi pe ambele părţi şi iată-i! Sunt ai mei!

Şi… mi-am mai luat o husă pentru tabletă, verde, bineînţeles!

Image

Ce produse v-au plăcut cel mai mult?

Vă invit la giveaway-ul de pe facebook! click AICI

Advertisement

15 thoughts on “Latest shopping ( May Haul 2 )

    • Multumesc! Aceasta e si preferata mea, pentru ca nu e nici mare, nici mica, dar totusi incapatoare si foarte frumoasa! ❤

  1. O gramada de bunatati! ❤
    Sa stii ca clutch-ul este superb, sa il porti cu placere! 😀
    Cat despre geanta de la Dress Venus, eu traiam cu senzatia ca e mult mai mare, dar din poza ta pare asa, de marime medie.
    Cat despre cercelul cu unicorn. e atat de cute! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s