Keratina Lichida Anian


De ceva timp mama îmi povestea de keratină şi îşi dorea foarte mult să o încerce şi ea pe părul ei. Fiind asaltată de articolele pro dar şi contra keratinei, m-am decis să o încerc şi eu, sau… mai bine zis, să o încercam şi noi: eu, mama şi sora mea.

Am decis să achiziţionez keratina lichidă de la Anian, de pe siteul TrioDeluxe. Aceasta costă 40 lei şi vine într-o sticluţă de 250 ml.

Image

 

Keratina lichidă conţine ingrediente identice cu cele din structura firului de păr, care acţionează cu o intensitate cu atăt mai mare cu cat părul este mai deteriorat.

Image

 

Well, părul meu era atât de deteriorat încât mi-e şi ruşine să pun poză cu firele mele despicate în nşpe fire. Nu m-am mai tuns de câteva luni bune pentru că îl voiam cât mai lung, l-am decolorat de 2 ori şi o dată pe săptămână îmi vopsesc vârfurile verde. Imaginaţi-vă cum arata, haha, distrus!

Trebuie să recunosc că mi-am făcut curaj şi mi-am călcat pe inimă, mi-am tuns câţiva centimentri din păr şi de atunci folosesc după fiecare spălare keratina.

Aceasta promite:

Previne şi combate căderea părului:
• Reface părul deteriorat
• Previne şi combate mătreaţa
Este o soluţie complexă de tratament şi îngrijire cu efect garantat dacă se aplică periodic şi în mod corect.
Acţiunea Keratinei Lichide ANIAN revitalizează stralucirea mătăsoasa, naturală a părului, revigorăndu-l şi dându-i volum, astfel încât să arate radios şi sănătos.

Image

            Cum se foloseşte?

Uscaţi părul cu prosopul după ce a fost spălat şi dat cu balsam. Aplicaţi ANIAN Keratina Lichidă, apoi masati uşor si pieptănaţi.
IMPORTANT: Uscaţi uşor cu uscatorul de păr, căldura fiind necesară pentru fixarea ingredientelor active pe păr. Coafaţi ca de obicei.

Eu v-o recomand. O folosesc de peste o lună de zile şi părul meu nu mai arată ca o mătură, deşi îl bombardez cu fel şi fel de substanţe şi culori. Voi aţi încercat Keratina Lichidă Anian?

Advertisement

20 thoughts on “Keratina Lichida Anian

    • am vazut si review-uri dure la adresa ei :)) cred ca depinde de persoana la persoana, nu vrea sa fie prietena tuturor :))

  1. Ce bine ca ai scris articolul asta! Si eu am auzit 32165132 chestii despre keratina si vroiam sa o incerc dar nu eram sigura ca am curaj. Poate o sa imi iau inima in dinti si o sa incep sa folosesc si eu. ^_^

    • Eu, mama si sor-mea :)) ne intelegem cu ea, dar am vazut persoane carora nu le-a priit. Probabil depinde si de tipul de par, nu pot sa bag mana in foc pentru ea sa zic ca e ok pentru toata lumea

  2. Da, normal , fiecare cu parul lui. :)) Dar am maaare nevoie de ajutor pentru ca ma tund doar cand vin in tara. Aici un tuns e vreo 6 milioane si nu prea imi vine sa dau atatea bani doar ca sa imi ia varfurile. Vreau sa imi iau keratina si spray termoprotector, ca na, imi place cand arat ca un om normal :))

  3. Eu n-am incercat keratina deloc pana acum. De vreo 2 ani folosesc placa foarte rar si la varfuri ii aplic un ser de la Kallos si este destul de sanatos, zic eu. De vopsit nici nu mai stiu de cand nu am mai bagat vopsea in el. Ma batea si pe mine gandul sa il vopsesc vara asta, dar am zis pas tocmai pentru ca nu vreau sa il mai nenorocesc. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s