Fuchsia?!


Astăzi revin cu un nou articol ce implică firma Bourjois. Dată trecută v-am vorbit despre mascara, astăzi îi revine onoarea de a fi prezentată noii mele oje. Aceasta am primit-o gratuit la achiziţionarea mascarei, venind într-un set Bourjois foarte girly:

Image

 Produsul l-am achiziţionat de pe Aoro, acesta conţinând Beauty Full Volume Mascara  ( black) şi o ojă 1 Seconde Gel, în nuanţa Fuchsia.

 Pentru că sunt primele mele produse de la această firmă, am vrut să aflu mai mult despre istoria Bourjois şi să împărtăşesc cu voi ceea ce am aflat.

Compania a fost fondată în 1863 de către Alexandru Napoleon Bourjois, una dintre cele mai vechi companii franceze de cosmetice. Domnul Bourjois, inspirat de actriţe, a decis să se dedice în crearea make-up-lui teatral de calitate superior.

El a pornit de la principiul că utilizarea de produse cosmetice ar trebui să fie placută şi să aducă o mare bucurie.

Domnul Bourjois a inventat primul blush din lume, compact, prin urmare, a oferit femeilor posibilitatea de a folosi produse cosmetice zilnic. Design-ul original al ambalajului cu formă netedă, rotunjită, creat de Napoleon, în secolul 19, a devenit acum un simbol al companiei Bourjois.

Continuând tradiţia Dl.- ului Bourjois, filosofia companiei a devenit dorinţa de a fi un pas înaintea tuturor, de a crea  produse cosmetice pe placul tuturor femeilor.

Compania Bourjois este una dintre cele mai vechi branduri cosmetice. Brandul a fost întotdeauna în pas cu vremurile şi rămâne un expert francez real in lumea frumusetei, stilului si modei.

Compania Bourjois oferă în mod regulat varietate de culori şi efecte pentru fiecare sezon, în conformitate cu tendinţele modei.

Calitatea produselor este rezultatul unei munci. Toate produsele sunt create şi produse în Franţa.

Dar… să revenim la noua mea ojă. O ador !

Image

 Nu ştiu cum din cele 400 şi ceva de oje nu aveam niciuna Bourjois. Clar aceasta este prima, dar nu şi ultima. Ambalajul este feminin şi capacul lung şi subţire face ca aplicarea ojei sa fie mai simplă. Pensula este lată, în genul celei de la Essie, care ştiţi că este preferata mea!

Numele de 1 seconde  Seconde Gel nail polish i se potriveşte de minune! Un singur strat de lac este de ajuns, se usucă foarte repede şi are un luciu deosebit, ca de gel.

Nuanţa nu mi se pare chiar cea mai potrivită, Fuchsia mă duce cu gândul la o culoare roz-roşu aprinsă, însă aceasta pare a fi mai mult un roşu sexy. Din păcate nu i-am putut surprinde frumuseţea foarte bine în fotografii, lumina iar şi-a bătut joc de mine.

Acum observ că în poze pare o culoare ţipătoare, dar în realitate nu e chiar astfel:

Image

 

Image

Sper să îmi ignoraţi unghia ruptă, nu ştiu cum am reuşit să o agăt atât de urât, dar încă nu sunt pregătită să le scurtez pe toate atât de mici.

Pentru că niciodată nu pot să las o manichiură folosind doar o singură ojă, m-am jucat cu nişte stickere de care uitasem complet. Astfel am transformat unghiuţele simple, în unghiuţe atrăgătoare de priviri:

 

Image

 

Image

Sunt curioasă dacă voi aţi folosit lacuri de unghii de la Bourjois şi ce părere aveţi despre ele. Eu am început să-mi fac un wish list cu noi nuanţe !

 

 

Advertisement

15 thoughts on “Fuchsia?!

    • Cum am zis si in articol, in realitate nu e asa, nici eu nu as purta-o atat de aprinsa, lumina proasta a facut-o sa arate asa 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s