Bourjois Beauty Full Volume


Mascara, rimel? Fiecare îi spune cum vrea, însă pentru mine Rimmel este o firmă, iar produsul este mascara. Oricum ar fi, e un must have al femeilor. Eu sunt dependentă de acest produs, ies din casă nemachiată fără probleme destul de des, dar fără mascara pe gene, niciodată! Simt că lipseşte o parte din mine.

Astăzi vă voi scrie despre un produs de care m-am indrăgostit: Beauty Full Volume de la Bourjois.

000_0011

Dar  mai întai vreau să vorbesc puţin despre istoria mascarei. Câte dintre voi ştiţi cum a apărut acest produs cosmetic pe care toate îl iubim ?

 

La aparitţa lui, acest produs nu purta denumirea de mascara, ci de khol, el datând încă de pe vremea egiptenilor. Pe atunci, kholul reprezenta o pastă neagră care colora genele şi zona din jurul ochilor, fiind folosita pentru un scop simbolic şi nu unul pragmatic.

Se credea ca această cremă neagră proteja împotriva energiilor negative propagate prin priviri. Aceste energii puteau, în concepţia culturii egiptene, să reflecte imaginea unei alte persoane şi astfel să îi pună stapânire pe suflet. Interesant e faptul ca acest khol nu era folosit numai de femei, ci şi de bărbaţi. Ochii capatau un aspect misterios şi chiar impunator, iar bărbaţii aveau o înfăţişare de androgin.

Principalul ingredient era praful de metal.

Denumirea sa provine de la cuvantul  în arabă  “maskhara”, care inseamnă bufon, bufonii fiind de cele mai multe ori mascaţi.

Mascara propriu-zisă a aparut prima oară în jurul anului 1913. Creatorul a fost T. L. Williams, un chimist care a realizat compoziţia acestui produs  plecând de la o cremă folosită de sora lui pentru a-şi colora genele. Pe sora lui o chema Mabel şi de aici numele de mai tarziu al firmei Maybelline.

Rimelul era făcut din praf de carbon amestecat cu vaselină de petrol. Prima oară, rimelul a fost promovat într-o reclamă pe coperta revistei Vogue, unde o femeie îşi colora genele cu un fel de creion care mai tarziu va fi înlocuit de periuţa rimelului. Tubul modern și periuța aplicatoare nu au apărut decât în anul 1957, când au fost introduse pe piață de către femeia de afaceri Helena Rubinstein.

Ce promite noua mea mascara de la Bourjois ?

000_0009

Beauty Full Volume reconciliază volumul şi flexibilitatea pentru genele moi şi matasoase fără acel aspect rigid! Stilul periei pentru mega gene cu straturi perfecte crează un volum extrem din doar căteva miscari. Volum extrem garantat şi fără smocuri!

000_0008

Formula sa spumoasa crează volum instant genelor şi poate fi aplicat strat după strat, fără a le încarca, pentru un negru intens al genelor. Aceasta formulă uşora poate fi îndepartata cu un demachiant clasic!

Formula Beauty Full Volume bazată pe ceară naturală este îmbogăţită cu vitamina B5 şi derivat al vitaminei E.

Eu deţin nuanţa 01- Full Black şi vine într-un ambalaj foarte chic, în cantintatea de 9ml.

Ingredientele le puteţi vedea mai jos :

000_0006

Pentru că urăsc review-urile fără poze care să dovedească efectele produsului, vă las cu pozele before and after.

 

2014-04-21

2014-04-211

 

Eu sunt foarte mulţumită de această mascara şi o recomand cu drag. Am achiziţionat-o de pe Aoro, la preţul de 45 lei. Care este mascara voastră preferată?

 

Advertisement

14 thoughts on “Bourjois Beauty Full Volume

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s