Body mist


Am o noua obsesie: spray-urile de corp! Şi dacă tot mi-am completat colecţia cu VS Love Spell, cumpărat de pe Aoro.ro, profit de ocazie ca să vi le prezint pe toate.

 

Image

            Deşi nu am foarte multe, le ador. Însă încerc să gândesc cât mai raţional şi să nu chelui banii pe altele. Eu am 6 şi abia se observă că le folosesc, pentru că alternez: în fiecare zi mă dau cu altul.

Primul meu body spray a fost de la Avon, de cocos! Ulterior, l-am recumpărat pentru că ador cocosul şi orice are aroma lui. Acesta mai conţine si note de lămâie, care sunt sesizabile doar în primele secunde ale primului puf.

 Image

         

Ultimul spray de la Avon pe care l-am cumpărat este cu ciocolată şi trandafir. Am văzut setul de cremă scrub de duş, cremă de corp şi spray de corp cu trei campanii înainte şi-am aşteptat cu nerăbdare să-l pot cumpăra. Nu am regretat, este o combinaţie super şi iubesc să mirosc ciocolata. Sunt o mare fana a ciocolatei, orice are ciocolată mă poate face fericită.

 Image

            Vanilie!!! Mirosul de vanilie este unul dintre preferatele mele. Deşi evit îngheţatele, prăjiturile, crema de vanilie, îmi place să-i simt aroma. Tocmai de aceea, deşi aveam deja acasă spray parfum-ul de la Avon, am optat şi pentru un spray de la Victoria’s Secret, care mai conţine şi note de mosc.

Image

Image

MAIN ACCORDS

vanilla

musky

powdery

sweet

woody

soft spicy

,, Fell sensual in Vanilla Lace, a seductie veil of warm vanilla and sultry musk’’

,, Experience the luxury of fragrance. Refreshing formula is infused with conditioning Aloe Vera and calming Chamomile. Spray on for a sexy touch of scent’’

            Când am fost în Anglia, cel mai mult mi-am dorit să vizitez magazinul Victoria’s Secret! Dar destinul mi-a stat în cale şi chiar în perioada în care am fost în Londra, magazinul era în renovare, ,, YEY!!’’. Însă pâna la urmă am comandat online şi-am pus mâna pe VS Mango Temptation. Visul meu era să mă bucur de fiecare aromă a tuturor spray-urilor şi a cremelor, însă online, nu am putut decât să merg la sigur şi am ştiut că nu pot da greş cu mango. Acesta are note de mango şi hibiscus.

,, Un parfum lejer, en un seul geste’’

 Image

MAIN ACCORDS

tropical

fruity

sweet

floral

woody

            Şi am ajuns la ultimul şi preferatul meu spray. Tot îmi spunea prietena mea Andra că VS Love Spell miroase foarte bine, dar eu am stat în dubii dacă să îl cumpăr sau nu, până acum o săptămână, cand am zis: GATA, ce-o fi, o fi, dar va fi al meu. Şi acum face parte din mini colecţia mea. Acesta este cu flori de cireş şi piersici. A devenit automat preferatul meu şi presimt că va fi primul terminat din cele trei spray-uri de la Victoria’s Secret.

 Image

 

MAIN ACCORDS

fruity

floral

fresh

sweet

herbal

            Am fost întrebată des de unde am spray-urile de corp Victoria’s Secret. Deşi ele pot fi găsite la diferiţi vânzători pe Facebook, Okazii, diferite site-uri, eu vă recomand site-ul Aoro.ro, unde sunt cele mai accesibile. Pe Love Spell am dat 39 lei ( 250 ml), în condiţiile în care în magazinul VS din Aeroportul Luton acestea erau 7-8 lire, mi se pare un preţ corect. Am văzut în alte părţi un spray sau o cremă de corp ajungând chiar şi la 60 lei, ceea ce mi s-a părut exagerat. Deşi, dacă nu le-aş găsi mai ieftin în Romania, aş da şi banii aştia. Sunt ca nişte parfumuri, foarte aromate şi persistente, uneori chiar renunţ la clasicul parfum în favoarea unuia dintre ele.

 Image

            Vouă vă plac produsele Victoria’s Secret?

Advertisement

12 thoughts on “Body mist

  1. Foloseam si eu inainte spray-uri de corp, acum mai am 1-2 prin casa…nu stiu de ce dar parca nu le mai gasesc la fel de interesante :))). Le foloseam foarte des dupa baie, dar acum pun mana direct pe parfum…Insa niste spray-uri de la VS as vrea si eu 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s