MiniPrix- cosmetice?


Da, după cum spune şi titlul, de astăzi găsiţi pe MiniPrix produse de ingrijire- cosmetice! Puteţi găsi o gamă variată de produse, de la diferite firme celebre precum Kerastase, Loreal, Mario Badescu, Bruno Vassari, CHI, Kallos, Anubis, Enliven, Oyster, Sinergy, Alfaparf şi cosmetice bio de la Bio Cosmetica,  Institutul Spaniol, Argan Yca.

Image

Eu sunt adepta cumpărăturilor online, deşi uneori risc şi … pierd, prefer să stau în faţa laptopului, să pun produsele în coşul virtual, click finalizare comandă şi aştept coletul acasă. Urăsc aglomeraţia şi mai ales, vânzătoarele pline de intenţii bune, dar care nici măcar nu-şi cunosc marfa bine. Acum mai am un site de pe care-mi pot cumpăra cosmetice, yohu! MiniPrix, aştept şi secţiune de lacuri de unghii şi vă pun în topul site-urilor preferate!

Cel mai mult m-a atras un set DearBody şi sunt 90% decisă să-l achiziţionez. Este o copie fidela Victoria’s Secret ( ambalaj, denumiri arome), acesta conţinând trei loţiuni de corp şi trei spray-uri de corp, fiecare a câte 125ml. Aş dori parcă să le testez înainte de a da 69 lei pe set, dacă se apropie cât de cât de aromele şi persistenţa celor de la VS, atunci clar îşi merită banii!

Image

 

Şi totuşi… parcă mi-aş trăda iubitele mele VS dacă aş cumpăra acest set. Dacă aţi folosit produsele DearBody, vă rog să îmi împărtăşiţi părerile, sunt tare curioasă de ele şi nu ţin minte să le fi văzut pe alt site românesc, pentru a încerca măcar un spray separat, nu la set neaparat.

Image

 

Sper să vă bucure şi pe voi faptul că avem încă o ,,scuză” de a face puţin shopping online! Pe voi ce produse cosmetice de pe MiniPrix vă atrag?

Spor la cumpărături!

Advertisement

14 thoughts on “MiniPrix- cosmetice?

  1. Eu am descoperit setul de pe Mini de acum o luna si ceva cred :))) 😛 si initial am zis ca sunt VS insa am aruncat un ochi mai atent si am observat ca sunt o copie. De atunci tot astept pareri despre el , cum e cum miroase, cat persista si din pacate nu am gasit nimic 😦

    • Ar merita, daca ar persista si ar mirosi frumos, dar cum nu stiu nimic de ele, nu ma risc, prefer sa dau banii pe avon, macar cunosc produsele :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s