GG


Când ai prea multe oje, dar prea puţine unghii şi mai ales… prea puţin timp pentru a le folosi pe toate, rămâi cu sentimentul de abandon. Poate că iau prea personal relaţia mea cu sticluţele de oje, dar numai eu ştiu ce-nseamnă pentru mine şi cum o culoare frumoasă îmi poate însenina ziua, oricât de întunecată ar fi ea.

Ieri am avut un singur mare regret, gândind cu voce tare în faţa drăguţei Sally Hansen: de ce te-am ignorat şi nu te-am folosit până acum? Eşti superbă! Beauty Uk posibil să fi fost şi ea supărată puţin pe mine, dar ştiu că pe ea am mai băgat-o în seamă în trecut şi a fost dragoste la prima vedere,  trebuie să înţeleagă că mă iubesc şi cu alte nuanţe.

ImagePrin urmare, astăzi vă prezint două texturate minunate! Am cam ignorat categoria aceasta în ultimul timp, dar mă revanşez eu.

Image

Image

ImageMâine mă duc să caut ojele texturate de la Moyra şi Flormar, sper să le găsesc. Aţi mai descoperit şi alte firme cu astfel de oje? Le vreau pe tooaatee!! 🙂

Advertisement

25 thoughts on “GG

    • :)) uhaha! ti-am luat-o inaintea! pai hai posteaza si tu ❤ eu oricum stiu unghiutele, hihi, da sa vada toata lumea ce frumi sunt!

      • Poate sa faci comanda pe net? Eu pe ale mele le am de la o tanti de la mama de la munca. A adus un cosulet plin cu oje de la Catrice si le-a vandut acolo. Noroc cu ochiul ager al mamei care a vazut “sand finish”

      • Doar sa gasesc asa o persoana…care aduce, ca pe site-uri nu am vazut si cred ca stiu toate site-urile cu oje :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s