Spring wishlist


Sunt extrem de fericită! Vremea de afară îmi dă o stare de spirit excelentă, parcă nici nu mă mai gândesc la alte probleme, ci doar la una: am nevoie de hăinuţe noi pentru primăvară! Deja am început să port colanţi subţiri cu rochiţe şi geaca de iarna am ,, aruncat-o”, în favoarea gecuţelor şi a paltoanaşelor.

Mie-mi place să port multe accesorii, am zeci de lănţişoare, brăţări şi ceasuri, dar cine să le vadă pe sub hainele groase? Abia aştept să le arat întregului popor pe stradă 🙂 Şi de ce nu, să-mi iau şi altele noi, perfecte de lăudat. Pe TideStore am găsit unele chiar foarte drăguţe:

ImageOdată cu primăvara, am nevoie clar de încă o geantă drăguţă. Deşi am zeci, nu pot sa rezist la multitudinea de modele frumoase ce apar.

ImageDin garderoba unei fete nu trebuie să lipsească primăvara multe rochiţe!

ImageAş mai avea eu multe dorinţe, însă mă opresc aici. Câteva dintre produsele preferate de pe tidestore.com, le-am şi luat, dar rămân surpriză până ce ajung la mine şi vi le voi arata. Sunt foarte încântată de ele şi abia aştept să ajungă!!! Vouă vă face ceva cu ochiul de pe site? Cum vă pregătiţi de primăvară?

9 thoughts on “Spring wishlist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s