Wishlist?


De obicei nu fac acest gen de postări, dar poate dacă vă arat şi vouă dorinţele mele, mă voi ambiţiona mai tare să-mi cumpăr ceea ce îmi doresc, fără să uit de ele, sau să fac altceva cu bănuţii.

De curând am descoperit martofchina.com şi m-am îndrăgostit de nişte gentuţe superbe!

ImageŞi pe aupie am găsit câteva care-mi plac tare. Sper să mă ajutaţi să mă hotărăsc doar la una singură.

Image

Genţile şi bijuteriile sunt o mică obsesie pentru mine, aşa că am pus ochii şi pe nişte lănţişoare:

ImageAcum mult timp, mi-am comandat de pe ebay un hanorac, care din păcate nu a mai ajuns la mine… Mi-am recuperat banii, dar am rămas cu dorinţa şi dezamăgirea. Sper totuşi să îmi fac curaj să îl comand din nou de AICI, fiind şi la un preţ ok.

Image

Dacă aţi făcut comenzi de pe aceste 2 site-uri, mi-ar plăcea să văd ce v-aţi comandat 😀 Şi sper să mă ajutaţi să mă hotărăsc la o singură gentuţă!

Advertisement

18 thoughts on “Wishlist?

  1. Da… deci eu am pus ochii pe gentuta de umar cu flori, e superba! ❤
    Cat despre hanorac…. o sa ma bati…. :-" Si eu am pus ochii pe el, si imi manaca sanatatea mintala de acum un am cand am probat la o tipa hanoracul asta dar imi era mic… nu puteam sa il inchei la piept… :(( Sper ca macar tu o sa iti faci curaj sa il ei. :))

  2. Mie cel mai mult imi place gentuta alba, dar cred ca e mai greu de intretinut,oricum toate sunt superbe 🙂 sper sa o alegi pe cea care te incanta cel mai mult, daca nu, sa ti le achizitionezi pe toate, de ce nu 😀 te pup

  3. Eu as alege-o pe cea cu flori, pare mai incapatoare si perfecta pentru primavara care vine! Ar fi si alte alegeri potrivite, dar asta mi-e cea mai draga 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s