Hand-made by Kat


Nu mă apuc de hand-made, nu am răbdare deloc şi nici nu aş putea să fac chestiuţe complicate şi drăguţe, dar m-am hotărât să fac pentru mine nişte cerceluşi şi brăţări. Două dintre cele mai bune prietene ale mele, Alina şi Andra, sunt specialiste. Din mâna lor ies minunăţii şi vă îndemn să le vizitaţi şi de ce nu? să şi cumpăraţi de la ele.

Dacă mă urmăriţi pe facebook, cu siguranţă veţi vedea permanent câte o nouă brăţară primită de la câte o prietenă. Hihi. De curând Andra mi-a dăruit aceste două brăţări superbe:

Image

Dar să revenim la mine. Văzând la ele cum meşteresc, m-am hotărât să încerc şi eu, ce-i mai simplu. Şi aşa am ajuns să-mi fac perechi de cercei şi câteva brăţări. Prima mea brăţara, asistată de Alina, a fost aceasta:

ImageA trecut însă mult timp de atunci. Era vară, stăteam într-un parc şi noi făceam brăţări. Hihi, acum am stat în casă, cu un ceiuc cald şi m-am pus pe treabă:

ImageStele, steluţe, multe stele să fie! Şi nişte agrafe, de dragul amintirilor din adolescenţă, când purtam agrafe pe post de cercei:

Image

Mai tot timpul port cercei diferiţi şi de obicei combin 2 perechi, dar acum mi-am făcut singurică perechi…diferite 😀

Image

ImageDeocamdată, aceştia sunt toţi. Dar pentru că am prins ,,gustul” hand-made-ului, mi-am mai comandat şi alte modele să-mi fac, vi le voi arata peste o săptămână- două.

Brăţările le-am făcut simple. Repet, nu am răbdare şi nici nu am vrut s-o pun pe Alina la muncă pentru mine.

Image

Image

Deşi am extraordinar de multe bijuterii, mai ales cercei, niciodata nu vor fi destule. Însă acestea îmi sunt cele mai dragi şi le port cel mai des, fiind făcute cu mânuţa mea. Ştiu că nu am făcut ceva extraordinar, dar sper că v-a plăcut această postare.

Spre final, Alina mi-a dăruit şi o cutiuţă făcuta de ea în care să pun noile mele frumuseţi. Şi un plic foarte fashion, de care sunt îndrăgostită! Aceasta este o cale de a o motiva să continue şi să îşi prezinte toate ideile 😀

Image

Advertisement

19 thoughts on “Hand-made by Kat

  1. superbe ❤ de cand tot zic ca vreau si eu sa invat modelul de la prima bratarica…. dar n-am gasit niciun tutorial suficient de clar pentru capul meu mult prea plin momentan :)) sa le porti cu placere :*

    • Multumesc :* e super simplu!!! Si eu credeam ca e complicat, dar e super simplu :)) numai ca n-as putea sa fac mai mult de una intr-o zi, tampesc!

  2. Pingback: Hand made by Kat -2- | Andra Katerina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s