Herra Hair Perfume


Astăzi vă voi prezenta primul meu parfum de par. Am mai auzit de spray pentru păr, însă nu ştiam de existenţa şi a unui parfum. Însă datorită firmei Sageco Concept, acum mă bucur de el.

101_0180

            Sageco Concept este un magazin online ce comercializeaza extensii par natural. De asemenea, incepand din anul 2012 este unicul reprezentant oficial in Romania al brand-ului Tangle Teezer, iar din anul 2013 si-a adaugat in portofoliu, tot ca si unic reprezentant in Romania brand-ul Herra Hair Perfume.

Cât sufăr şi după o perie Tangle Teezer, of ! Am auzit şi văzut atâtea păreri bune despre această miraculoasă perie, încât sper să fie a mea în curând.

Dar să revenim… Notele-cheie ale parfumului Herra Hair sunt bergamota italiana, orhidee, trandafir, iasomie alba, mimoza, heliotrop, crin, vanilie, boabe de tonka, lemn de santal si mosc.  Parfumul este puţin dulce, perfect pentru gusturile mele. Nu toată lumea agreează mirosul dulceag, însă eu sunt una dintre ele.

Acesta vine într-un ambalaj foarte elegant, ceea ce pentru mine este un mare, mare plus. Are 50 ml şi sigur mă va ţine mult timp, având în vedere că pulverizez maxim 3 pufuri pe păr.

101_0181

101_0182

Dintotdeauna am avut o problemă cu părul meu îmbibat în fum de ţigară. Acum, am scăpat de ea! Părul meu miroase frumos şi parfumul persistă multe ore. Nu pot să vă zic exact cât, însă am fost plăcut surprinsă ca într-o dimineaţă să constat că încă se simt notele parfumului, în condiţiile în care l-am pulverizat cu o zi înainte.

101_0183

Personal, sunt foarte încântată de noul meu parfumel elegant pentru păr. Îl folosesc zilnic şi părul meu este fericit. Acesta poate fi găsit AICI la preţul de 80 lei.

Advertisement

12 thoughts on “Herra Hair Perfume

  1. Ti-am zis de la inceput ca suna interesant acest parfum pentru par. 😕
    Ha, data viitoare cand ne intalnim o sa fiu ca o nebuna din aia care te trage de par sa ti-l miros. :))
    Daca chiar zici ca mascheaza mirosul de tigara, ma cam tenteaza ;))

    • Nu cred ca e baza de alcool, in descrierea produsului scrie chiar ca are si anumite proprietati benefice pentru par 😀 pe mine m-a interesat insa doar mirosul frumi :X

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s