Pink make up!


Hihi, nu! Nu mă apuc de make up, dar vreau să vă arat mai în detaliu motivul fericirii mele de acum câteva zile. Deşi am multe pensule, niciodată nu vor fi destule. Oricât de des sau rar m-aş machia, am nevoie de cât mai multe!

Astfel că, mi-am ales de pe EverBuying un set de ,,numai” 31 de pensule, care poate fi găsit AICI. Setul vine ambalat într-un frumos suport roz:

Image

În mod normal, evit rozul. Dar este al doilea set de pensule pe care mi-l iau de această culoare 🙂

Hm… să vă arat şi pensulele:

Image

Trebuie să recunosc că habar n-am ce să fac cu unele. Le-am recunoscut pe cele de fard, pudră, blush, fond de ten, mascara, tuş, sprincene. Le voi experimenta în curând, însă cu siguranţă pe cele ce sunt destinante machiajului ochilor.

Image

Image

Image

La unele pensule, a trebuit să le smulg nişte fire rebele, iar altfele sunt cam ,,ciufulite”. Sunt moi şi sper ca firele să rămână acolo unde le este locul. E funny cum scrie MAC şi pe suport şi pe  pensule.

ImageMi-ar fi plăcut să vă zic mai multe despre acest set, dar cum nu prea sunt în domeniu, nu mă pricep şi nu vreau să bat câmpii.

Din păcate, mi s-a rupt pentru a3a oară în mai puţin de o lună, o unghie. Nu am nicio idee când voi avea şi eu unghiuţe normale, frumoase. Mă voi gândi despre ce aş mai putea scrie până ce voi putea prezenta o manichiură. Aveţi idei?

Advertisement

23 thoughts on “Pink make up!

  1. Ce frumoase sunt toate!! Adevarul e ca, eu sunt tentata de multe chestii, cand le vad asa la prima vedere, apoi le umple praful pe vreun raft, uitate pe undeva 😀 Asa sunt eu, ma machiez putin spre deloc, dar imi place sa vad la alte fete rezultate si pe moment zic mereu ca si eu trebuie sa ma apuc si gata, de maine ma machiez zilnic… si-mi trece repede :)) Asa ca, le admir mult pe ale tale pensule, sunt superbe si roz, dar nu cred ca as avea nevoie de ele 🙂 Tu, in schimb, sa le folosesti cu placere!! :*

    • :)) Crede-ma, asa sunt si eu. Rar ma machiez si de obicei dau c-un fard si-un eye liner acolo, mascara si pa-pa. Dar imi place sa le vad multe acolo in cosulet :X
      Multumesc! :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s