Green confetti


Usor, usor, unghiuţele mele încep să-şi revină. Mi s-au rupt de 2 ori până acum: fix înainte de revelion, când am avut un moment de depresie că voi trece în anul nou cu unghii urâte şi încă o dată acum o săptămână, când am simţit că mi-a căzut cerul în cap. O să mă credeţi exagerată, dar după atât de mult timp cu unghii sănătoase şi lungi, mi-era groază să mă uit la ele micuţe şi fără formă.

În continuare, nu sunt frumoase. Mai trebuie să-şi revină 2 care s-au rupt din carne. Într-o săptămână sper să crească destul încât să le aduc pe toate la acelaşi nivel şi la aceiaşi formă. Am încercat să pozez manichiura pe care o voi prezenta astăzi în aşa fel încât să ascund unghiile rupte. Vă rog să analizaţi doar noile mele oje frumoase!

Image

Oja P2 ( 890- lost in paradise, hihi, denumirea ojei este şi numele unei melodii de la Evanescence pe care o ador ) mi-a adus-o prietena mea, Ioana şi cea de la Gabrini ( nr.104 ) am luat-o pe la un magazin micuţ. Abia aşteptam să găsesc şi eu colecţia Confetti!

Mi s-a părut o combinaţie bună de oje. Sper să vă placă şi vouă!

ImageImage

Image

După cum aţi observat, încerc să mai scriu şi despre altceva, în afară de oje. Mi-ar face plăcere să îmi spuneţi despre ce aţi mai vrea să citiţi pe blogul meu, dacă aveţi idei de articole.

 

 

Advertisement

27 thoughts on “Green confetti

 1. Off, unghiile tale sunt ok, ale mele sunt aproape toate rupte in carne :((( imi este si rusine sa ies din casa asa.:))

  Imi place combinatia de oje, chiar se potrivesc! Pupici!

  • Nuuu, sunt 2 care au total alta forma decat cea patrata :)) Mie-mi plac unghiutele mici, dar toate cu aceiasi forma. Dar pe mine ma si dor cand sunt mici 😦
   Multumesc, pup

 2. Am avut si eu mari probleme cu unghiile an in sir, asta pana anul trecut cand am gasit minunea salvatoare. Am sa public pe blogul meu zilele astea, de cand o folosesc nu mi s-a mai rupt vreo unghie si de atunci au trecut vreo 2 luni, record personal. 😀

  • Mie nu mi se rup unghiile de obicei, insa m-am lovit tare la ele. Cu orice tratament din lume, tot se rupeau cand eu le-am dat peste cap lovindu-ma de un sertar :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s