January Haul


Nu e nici jumătatea lunii Ianuarie, dar am atâtea chestiuţe noi, încât trebuie să vi le arat! Şi totodată, îmi promit că luna aceasta nu voi mai cumpăra nimic ce ţine de beauty.

Încep cu draga mea comanda FragranceDirect. Este a4a sau a5a oara când comand de la ei şi sunt în continuare foarte mulţumită de serviciile lor. Deşi a fost perioada sărbătorilor, am primit avizul care mă anunţa că mi-au venit produsele în aproximativ 10 zile.

Mi-am cumpărat Lady Gaga Fame pentru că mi-l doream enorm de când l-am mirosit la Andra.

Image

Mi-am achiziţionat şi câteva oje, bineînţeles:

2 oje de la Sally Hansen pe care le ador!

ImageÎn colecţie am mai adăgat şi cele mai drăgălaşe oje pe care le-am ,,întâlnit”:

ImageUrmează un verde frumos, un mov-lila sclipicios şi-un top coat de la Hard Candy ce face din fiecare ojă să devină o mică minune!

ImageUrmătorul set a fost în gândul meu mult timp. Să-l iau, să nu-l iau, îmi trebuie, nu-mi trebuie, am nevoie de el, nu am nevoie de el, blablabla. Bineînţeles că nu era un strict necesar, dar nu m-am putut abţine când am văzut câte se afla în cutia frumoasă!

Image

Îmi doream de mult timp un ruj negru! Din păcate, am rămas în continuare cu marea dorinţă, pentru că acesta este un vişiniu-moviu închis 😦

ImageMi-aş fi cumpărat jumătate de site de-aş fi fost bogată, dar deocamdată, cam atât. Presimt încă o comandă prin primăvară.

Anul 2014 va fi anul obsesiei pentru spray-urile de corp Victoria Secret. Am început anul cu Vanilla Lace, care miroase demenţial!

ImageDacă-mi place să miros frumos pe corp şi la capitolul îngrijirea mâinilor am aceeaşi ,,problemă”. Am descoperit gelurile antibacteriene PoketBac datorită Elisei şi de atunci sunt obsedată de ele. Am fost tare fericită când le-am găsit şi pe facebook ( aici ). Mi-am luat doar 3 mie deocamdată:

Image

Gata cu shoppingul! Dar am şi primit multe bunătăţi! De la Bioderma:

Image

De 2 zile am început testare spray-ului de păr primit de la SagecoConcept:

Image

Acum o lună, am câştigat un colet la BPS, cu produse în valoare de 10$. Până acum, surprizele lor m-au cam dezamăgit, dar de data aceasta au fost ok.

Image

Image

Tocmai mi-am amintit de o ojă frumi, nepozată. Deci sigur mai sunt şi alte lucruşoare cumpărate, dar cam astea sunt principalele. Voi cum v-aţi început anul nou? Ce produse aveţi pe listă?

Advertisement

34 thoughts on “January Haul

 1. Sa le folosesti cu drag.Imi doresc tare mult sa fac si eu o comanda pe FragranceDirect,dar am tot citit ca se “pierd” multe colete pe drum.Nu ai avut niciodata problema asta? Si sunt curioasa cat e transportul.:)
  Pupici.:*:*

 2. uu o gramada de cumparaturi. 😀
  Oja verde, Sugar Coat, de la Sally Hansen vreau si eu sa o incerc. 😀
  Cat despre gelurile antibacteriele, sunt curioasa cum miroasa.
  Spray-ului de păr de la SagecoConcept sa stii ca imi trezeste o curiozitate mare, am mai citit ceva despre el pe net si sunt chiar curioasa daca e atat de bun.

  • Tocmai ce m-am dat cu Lady Gaga :)) e prea tare!!
   Si eu sunt indragostita de gelurile antibacteriene, miros divin! Trebuie sa-ti iei, sunt si foarte ok ca si pret 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s