FRS accessories


Revin cu partea a doua a comenzii mele FRS. Am ales 2 accesorii: o brăţară şi un lănţişor.

Nu am apucat încă să mă bucur de ele. De obicei, port primăvara şi vara accesorii în exces, fiind mai vizibile şi mai uşor de admirat, hihi.

Încep prin a vă prezenta brăţara care este piele, ce mă reprezintă perfect. Am renunţat acum mulţi ani la stil-ul de îmbrăminte rock, dar prefer să-mi arat această latură prin elemente mici şi de efect.

Image

ImageUrmează să vă arat cel mai inovator lanţişor!

ImageNu, nu are un pandantiv obişnuit, ci în acel pliculeţ se află un carneţel în care se poate nota orice! De la inimioare, la mesaje şi liste de cumpărături. Mi-a plăcut enorm ideea şi a trebuit să fie al meu!

ImageImage

Ce părere aveţi despre noile mele ,,jucării”? Eu sunt foarte încântată de ele şi acum abia aştept următoarea comandă FRS!

Advertisement

16 thoughts on “FRS accessories

  1. Chiar draguta bratara! Sunt curioasa daca poti adauga foite in carnetel dupa ce-l termini de folosit… mie mi-ar fi bun unul cand ma duc la cumparaturi, mereu am o lista si o pierd prin buzunarele hainei sau prin geanta :))

    • hihi, multumesc! da, sigur se poate. pentru ca acel mic carnetel se poate scoate, deci sigur se poate si pune altceva, chiar si poze

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s