2013 is gone


Deşi plănuiam această postare încă de pe 1, abia acum am găsit puţină energie pentru a scrie. Din păcate, unghiile mele sunt tăiate super scurt, nu au formă, sunt groaznice! Voi posta manichiuri când vor ajunge la un nivel cât de cât ok pentru a fi pozate. Găsesc eu altceva de împărtășit cu voi până atunci.

Astăzi, vom parcurge împreună anul 2013 al blog-ului meu. A fost primul an complet de beauty blogging, postând în fiecare lună. Uitându-mă spre trecut, îmi este tare ruşine cu unele manichiuri. În multe postări sunt puţin sau mai mult mânjită de ojă, unele modele sunt fail total, dar… din greşeli învăţăm.

Am ales să fac o mani of ,,the month” şi să aleg cele mai frumi sau semnificative postări din fiecare lună ale anului 2013.

1. Pentru luna Ianuarie, cea mai frumoasă manichiură mi s-a părut Verde Smarald. Nu aveam o formă definită a unghiilor, dar combinaţia de culori îmi place.

Image

2. Luna Februarie a adus ziua îndrăgostiţilor. Prin urmare, manichiura lunii este una Made with love. Ţin minte că pe cealaltă mână aveam pictate iniţialele mele şi ale iubitului. Hihi

Image

3. În Martie v-am arătat nişte floricele drăguţe, colaborarea Flowers. Tot în primăvară am pus gheruţele pe prima ojă texturată, Can’t let go.

Image

Image

4. Pentru Aprilie, am ales unghiuţele Pastel. Rămâne unul dintre modelele mele preferate, a fost primul gradient reuşit al meu.

Image

5. Tehnica bureţelului a fost o descoperire ,,WOW” pentru mine şi am abuzat de ea. În mai, am realizat această manichiură de care sunt şi acum îndrăgostită: Skull nails!

6. Iunie. Deşi nu sunt o fană a rozului, aleg manichiura Warm. Îmi place mult modelul cu un aer copilăresc.

Image

7. În Iulie am avut unghiile distruse: rupte, fiecare cu forma ei, etc. Dar le-am salvat puţin cu un model Galaxy, la care am muncit foarte mult.

Image8. În August am făcut un model drag mie, am avut colaborarea ,,Recreate a manicure you love” . Aştept să îmi crească unghiile la loc şi cu siguranţă îl voi mai repeta.

Image9. În septembrie, am primit o ojă pe care mi-o doream foarte mult, de la Ioana. Am folosit-o pentru colaborarea ,,Was a gift”

Image10. În Octombrie v-am arătat primul şi singurul meu OOTD. Mă gândesc tot timpul să mai fac câte unul, dar nu ştiu ce haine demne de lăudat aş avea.

Image

Mania ojelor texturate mă cuprinsese deja, It’s time for red& black fiindu-mi o manichiură dragă şi acum.

Image

11. În luna Noiembrie cred că mi-am cumpărat cele mai multe oje din an. A fost şi perioada în care am fost plecată în Anglia şi am profitat de reduceri. Totodată, a fost şi luna texturatelor! Texture and Glitter fiind o combinaţie perfectă! Golden Rose a fost revelaţia anului, venind cu multe, multe oje frumoase! Nu m-am putut abţine, pentru această lună, pun pe listă şi postarea Glitter, pentru că o ador!

Image

Image

12. Sfârşitul anului v-a adus o nouă postare cu mine, Bad Hair Day. În luna cadourilor, am pus mână şi pe mult dorita texturată verde, pe care v-o prezint în True Love

Image.Image

De-aş putea, aş alege o mani of the year, dar mi-este foarte greu să aleg. Poate mă ajutaţi voi şi-mi spuneţi care manichiură din 2013 vă este cea mai dragă.

Advertisement

18 thoughts on “2013 is gone

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s