My own nail polish


Acum 2 seri, mă plictiseam. După ce-am făcut puţină curăţenie în sertarul cu oje, am zărit cutiuţele cu glitter primite acum ceva timp de la DepozitulDeFrumuseţe. Am mai găsit o ojă verde, ieftină, care nu a fost folosită niciodată şi un lac de unghii incolor, care la fel, stătea degeaba şi nu era băgat în seamă de nimeni.

ImageŞi…le-am combinat!

Am pus lacul transparent într-o sticluţă mică, după care am adăugat puţin mai mult verde. Le-am amestecat şi am adăugat sclipici galben şi gri, agitând sticluţa ulterior. Bineînţeles, am făcut sclipicioasă jumătate de cameră, n-am reuşit să găsesc o modalitate perfectă de-a adăuga glitter-ul.

ImagePrimea mea ojă arată:

Image

Image

Nu am avut când să o folosesc pe unghii, dar pe tipsuri, oja este:

Image

Image

Acesta a fost micul meu proiect împotriva momentelor de plictiseală. Am de gând să încerc şi cu farduri pe care oricum nu le folosesc, poate ies nişte combinaţii superbe 😀

Image

 

Advertisement

36 thoughts on “My own nail polish

 1. Ce nebuna eeesti!! Daca nu ai ce face cu ojele, trimite-mi mie, oricum am doar doua sticlute 😀
  Super ti-a iesit si da, intr-adevar, cu rosu si auriu s-ar vedea superb. Oricum esti talentata, stii tu cum sa le combini!

  • Multumesc! Mie cand nu mi s-a intamplat, probabil nu a avut timp sa se depunda, dar e aiurea daca se face asa 😦 pusesem ochii pe niste farduri foarte frumoase pe care sa le transform in oje

 2. Foarte tare ideea 😀 de ce sa aruncam ojele vechi cand putem face combinatii?! 😀 stiu ca am incercat si eu o data sa bag fard intr-o oja dar rezultatul nu a fost foarte wow :-))

  • Multumesc! Cu fard inca nu am incercat, da cu siguranta in curand o voi face, am vazut niste rezultate wow…dar cine stie daca mie imi va iesi :))

  • :)) da am vazut ca altele au facut cu fard dintr-un lac transparent, intr-unul colorat. cred ca depinde de dozaj de nu ti-a iesit

 3. Ce frumos e rezultatul!!

  Gazduiesc un frumos concurs pe pagina blogului meu, in care norocosul castigator se va bucura de 100 $ cheltuiti dupa placul inimii pe SHEINSIDE!

  Te astept cu mare drag sa te inscrii! Pupici!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s