Glossy Box Nov.


Dintodeauna am tânjit dupa o cutiuţă surpriză din orice altă ţară, în afară de România. Deşi am vreo 3 sau 4 Pink Box-uri cumpărate, am fost puţin dezamăgită de conţinutul acestora. Când am ajuns în Anglia, am ştiut că trebuie să-mi iau Glossy Box. Preţul acesteia este de 10 lire+ transportul, ajungând la aproximativ 13 lire şi promite 5 produse full size şi mostre. Pentru că iarna îşi va face simtiţă prezenta în curând, cutiuţa de noiembrie este dedicată produselor esenţiale pentru iarnă.

Image

Image

Cutiuţa este roz pal, iar produsele au venit frumos ambalate:

Image

Conţinutul este pe placul meu. Am fost puţin, puţin dezamăgită când am văzut ca unele fete au primit o ojă, eu însă am altceva în schimbul ei 😦

Image

Mini setul Vichy Idealia Life Serum este prezentat şi pe site ca fiind în GlossyBox, nu era un element surpriză pentru mine. Preţul full size pentru produsul de 30ml costând 29.50 Lire.

ImageUrmează crema de mâini Yves Rocher, pe care o ador, miroase incredibil de frumos şi catifelează pielea. Sunt o fană a cremelor de mâini, niciodată nu voi avea destule! Am primit produsul full size, acesta având preţul de 1.95 Lire.

ImageAm mai primit un spray pentru uscarea rapidă a ojei, Elegant Touch- Rapid Dry for nails. Chiar nu aveam, îmi trebuia şi sunt fericită că am primit un produs pentru unghiuţele mele. Este tot full size, 125ml şi costă 3 Lire.

Image

Farduri, nu voi avea niciodată prea multe! Dar cu siguranţă acesta este cel mai scump din colecţie. Emite Make Up micronized eyeshadow- Dams, cu un gramaj de 1.48g, costă 16.80 Lire.

Image

Ultimul produs primit, Agese Oils- face glow, este cel care l-am primit în schimbul ojei prezente în alte cutiuţe şi care va ajunge la mama mea. Preţul produsului, pentru 15 ml, este de 20 Lire.

Image

Per total, sunt mulţumită. Am primit 7 produse, nu 5, 3 dintre ele fiind full-size, o super supriză pentru mine. Eu, sincer, mă aşteptam doar la un produs şi restul mostre.

Ce părere aveţi de conţiunul GlossyBox? Eu cred că-şi merită banuţii şi aştept ziua în care vom avea şi în România o adevărată beauty box.

Advertisement

17 thoughts on “Glossy Box Nov.

    • Multumesc! :* Eu-mi luat Pink Box pe vremea cand faceau livrarea in 2 ture si aflam de la fetele din prima tura ce au primit. Acum nu m-as risca, nu vreau sa ma trezesc cu plicuri de condimente si pateuri in cutiuta :)))
      Pupici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s