Monday love


Astrele s-au unit împotriva mea în ultima perioadă. E început de săptămână, însă tot ce vreau e să vină sfârşitul lunii şi să evadez din tot, alături de sufletul meu pereche ( aka prietena mea cea mai bună). Blog-ul nu o să-l părăsesc, nu aş putea rezista să nu vă fac în ciudă cu ojele pe care mi le voi cumpăra din Anglia ( hahaha) şi e posibil să vă arat şi multe, multe poze din drumeţii, dacă vă vor interesa experienţele mele. Asta, în speranţa că îmi voi putea repara laptop-ul şi nu mă va părăsi pentru totdeauna.

Zilele acestea am purtat o manichiură mai soft, singura ojă deschisă la culoare pe care o ador: Revlon Popular. Alături de ojele:

ImageUnghiuţele mele :

ImageImage

Image

Image

Pe final, vă arat noile mele achiziţii. Deşi sunt la cură de oje, pe astea le-am găsit la 1 leu bucată şi era păcat să mă abţin:Image

100_0270 (2)Eu cred că a meritat investiţia mea. Hihi

 

Advertisement

22 thoughts on “Monday love

  • hehe, pai coboara incoace, cate minute faci pana la mine?:))
   da, cea revlon am aplicat-o peste essence, merge si singurica, dar in 3 straturi si mi-am usurat munca.
   ojele la un leu le-am luat de la o taraba care venise de sfanta, azi am vazut c-au plecat toti 😦 mi-as mai fi luat cateva

   • Vaai, am ajuns si eu din intamplare in weekend-ul ala, pe stefan si am vazut o multime de oje ieftine, dar sotul meu a zis ca sigur sunt de proasta calitate si nu m-a lasat sa-mi iau, a zis ca oricum am destule, el nu stie ce inseamna destule :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s