Oameni minunati


Prin intermediul blogurilor şi a facebook-ului, am cunoscut oameni minunaţi, oameni care nu credeam că mai există…

Deşi am blogul activ de puţin timp, prietenia mea cu unele fete a început de pe când eram doar o comentatoare. Ţin minte că era o vreme când ojele China Glaze mi se păreau foarte scumpe şi nu mă lăsa inima şi nici portofelul pe atunci să-mi cumpar una. Neta , draga de ea, mi-a comandat una pentru că ştia cât de mult mi-o doresc: Let’s do it 3-D… a fost prima mea ojă CG datorită unei prietenii online, fără nicio obligaţie, doar cu suflet bun.

Aici vă arătam surpriza primită de la Ema , când am rămas mută pentru câteva secunde de fericire. Şi nu, nu a fost prima oară când m-a făcut să zambesc cu o mică..sau mare! atenţie.

Gabriela mi-a trimis de curând să testez un nuanţator, dar spre ruşinea mea, încă nu am apucat să-l folosesc.Pe lângă el, un bureţel numai bun pentru modele de unghiuţe şi un portfard cu margini verzi.

Image

Şi Georgia mi-a trimis ojuţe şi bijuterii hand made, chiar dacă nu câştigasem la concursul organizat de ea.

Şi cred că aş mai putea enumera, mai ales că nu doar cadourile fac oamenii să fie deosebiţi. Am cunoscut fete de nota 11+ şi-mi pare tare rău că poate nici n-o să avem ocazia vreodată să ne întâlnim şi-n viaţa reală..

Astăzi a fost şi ea o zi minunată. Andreea, mai cunoscută de voi ca şi Miu Miu , m-a trimis astăzi la poştă. Când colo..ce găsesc? Produsele pe care le pusese pe facebook cu menţiunea că sunt cadou pentru o cititoare dragă. Cine are puţin habar de mine..ştie cât ador produsele Balea, pe care eu nu am de unde să le cumpăr. Ea a ţinut minte şi m-a făcut fericită:

Image

Image

Gelurile de duş sunt preferatele mele, miros DIVIN!! Mulţumesc mult, scumpa mea!

Şi… să revenim la omul minunat din mine: mi-am făcut singurică o comandă de nişte cutiuţe şi o ramă foto pentru cuplul minunat, în care eu reprezint partea feminină…şi copilăroasă.

Image

Image

Image

Image

Tot astăzi..am primit şi comanda de la Beauty in the Bottle:

Image

Din păcate am avut probleme cu o ojă care a ajuns…dar spartă. Am fost tristă până acum câteva minute când am aflat că totul se va rezolva într-un final. Am primit şi nişte paiete foarte draguţe..verzi! Mă-ntreb dacă a ştiut că-mi place verde..sau a fost coincidenţă? 🙂

Abia aştept să le folosesc pe toate! E cazul…după o săptămână să dau jos Liquid Sand-ul.

Vă pup pe toate, cele care mă faceţi să zambesc chiar şi c-un comentariu…sau de ce nu..chiar şi cu o vizită!

 

 

 

 

Advertisement

9 thoughts on “Oameni minunati

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s