February haul


Am pozele peste această postare de minim o săptămână. Aş vrea să fac şi altfel de postări, nu numai să vă arat manichiuri, dar am o oarecare reţinere. Eu am fost bloggeriţă mulţi ani, pe altă nişă şi e ciudat să încep iar totul de la zero. Acum ma bucur la câţiva vizitatori pe zi şi fiecare comentariu e un motiv de zâmbet pentru mine.

Mie-mi place mult să văd postări de tip haul, tocmai din acest motiv am decis să încerc şi eu una, să văd ce-mi iese.

Încep prin a vă arăta celebra comanda Yves Rocher. Cred că ştim toate că au avut o ofertă greu de refuzat de curand, însă eu am vrut să fiu ,,altfel” şi mi-am ales alt cadou, nu parfumul Moment de Bonheur. Eu am ales setul format din gelul de duş şi parfumelul Rose Fraiche. Surprinzător, parfumul, deşi are un miros puternic de trandafiri, îmi place.

Image

Am văzut gelul de duş cu cafea pe mai multe bloguri ca fiind foarte lăudat, mi-a stârnit curiozitatea şi mi-am cumpărat două. Era să leşin când l-am mirosit. A devenit instantaneu gelul meu de duş preferat. Uleiul de corp l-am primit cadou pentru că am avut comandă mai mare de 79 de lei, nu l-am încercat pentru că i-l voi oferi mamei de 8 martie.

Image

 

Mi-a plăcut foarte mult cum arată crema de mâini Candied Mallows, însă nu sunt foarte mulţumită. Nu-mi simt mâinile hidratate,fine, dupa aplicare. Cealaltă cremă este tot pentru mama mea, iar dizolvantul l-am luat pentru a trece pragul de 79 lei, dar m-a dezamagit tare. Îl folosesc doar pentru a şterge pensulele şi dotting tools-urile. Tot cel la 2 lei e cel mai buna!

Image

Sunt o mare fană a balsamurilor de buze, şi nu au putut să mă abţin să nu-mi iau 2. Dar, iar am fost dezamăgită. Mă aşteptam să fie mai aromate, dar abia, abia, dacă se simte ceva. La nivel de hidratare, nu ştiu ce să zic, eu ma dau de multe ori pe zi cu balsam, nu pot să rezist altfel.

Image

Cam asta a fost comanda mea Yves Rocher. Dacă tot vă vorbeam de balsamuri de buze, trebuie să vi-l arat şi pe noul mititel în colecţie:

Image

Din păcate, nici acesta nu este aromat, dar e extrem de drăguţ!

Ojele care mi le tot cumpăr aproape zilnic, nu vi le arat, nici eu nu mai ştiu care-s luate azi şi care-s luate acum o lună, însă vă pot arata ce mi-am luat în materie de nail art, în speranţa că voi reuşi şi eu într-un final să-mi fac modele drăguţe cu ştampiluţa:

Set Konad:

Image

Set ebay:

Image

Am reuşit cu ambele să fac ceva, ceva, dar nimic perfect. Şi cum stau prost momentan şi cu timpul şi cu răbdarea, nu ştiu când vă voi putea arata unghiuţe perfecte, frumoase.

Timp însă trebuie să-mi fac neaparat pentru a mă vopsi:

Image

Pinguinul, e telefonul meu. Adică noua mea carcasă de telefon, tare mă mai distrez cu ea!

Nu am putut să rezist luna aceasta şi mi-am comandat Pink Box. Cel mai mult mă încânta cutiuţa, cu o fată fashion desenată, dar nu ştiu din ce motiv, eu am primit o cutiuţă normală şi-am fost puţin tristă din cauza asta.

525198_579662735377476_1990940834_n

Deasemenea, am observat că e puţin diferit conţinutul faţă de ce am văzut la alte fete. Nu ştiu acum dacă doar eu am primit aşa, sau toate fetele care au comandat în a doua tura. Dar sunt nu sunt dezamăgită. Am primit: Caviar Serum, full size ( care-mi face pielea incredibil de fină! ), Eucerin Hyaluron-Filler ( mini size, cadou mamei, eu nu am nevoie de ea ), Pyramid Grande Warming Joy ( 6 piramide cu ceai, mi-e milă deocamdată să-i stric ambalajul şi nu l-am încercat ), Beyonce NYC Pulse ( mini size, îmi place parfumul ) şi HydroVolume Lip Cream ( full size, de parcă nu aveam destule balsamuri de buze, dar îmi place foarte mult )

Deja simt c-am scris mult prea mult şi închei prin a vă arăta cărţile pe care le-am primit şi pe care vreau să le citesc cât de curând, şi să le mulţumesc celor de la Editura All pentru oportunitatea de-a le avea:

Image

Advertisement

10 thoughts on “February haul

 1. Te-ai innoit in luna februarie 😉 si mie mi-a ajuns comanda de la yves rocher dar am fost lenesa si abia luni ajuns la posta si eu dat comanda in sfarsit de gelul de dus cu cafea, si eu l-am vazut peste tot si l0am vrut si eu. Ma gandeam si eu luna aceasta sa imi comand un pink box o sa mai vad si ce sa zic de kitul konad si cele de pe ebay sunt absolut superbe. Abia astept sa vad ce realizezi cu ele 😉

  • Multumesc!
   Eu am avut noroc si-am intrebat la posta de comanda yves rocher, ca nu primisem aviz. Era ajunsa de-o zi de fapt…
   Si pe mine ma tenteaza sa risc in martie c-un pink box nou. De obicei astept sa vad ce se primeste in prima tura si daca-mi place, comand.
   Sper sa reusesc sa-mi iasa modelele! 😀

 2. Deci asta e a nu stiu cata oara pe ziua de azi cand vad gelul acela de dus, mult laudatul de la YR . Maine dau o fuga sa mi-l iau si eu :))) .

  Imi plac mult postarile de genu, sa nu renunti la ele. Pupici

  • Si eu, satula de atatea postari cu gelul de dus, am decis sa-l iau, si n-am regretat deloc. Dimpotriva! Chiar sa ti-l iei ❤ pup

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s